17939
12:43 12.112018

Ужгородські баскетболісти здолали львів’ян

Спорт 2229

У рамках 3-го туру Першої ліги України з баскетболу «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» приймав «Львів-УАД». Матчі провели 10–11 листопада в ужгородському СК «Юність».

Після двох звитяг над «Рівне-ОСДЮСШОР» (77:70, 91:72) ужгородський колектив прагнув продовжити переможну ходу. Наші баскетболісти були на голову сильніші за суперника й цілком закономірно здобули максимум очок.

Перша гра. «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» – «Львів-УАД» – 102:77

Закарпатський колектив не збирався відкладати справу в довгий ящик. Господарі майданчика з перших секунд поєдинку впевнено йшли до своєї мети. Якщо протягом стартової 5-хвилинки гостям удавалося тримати суперника на близькій відстані (12:11), то наступний відрізок першої чверті проходив за домінування ужгородців (26:16). На досягнутому господарі не зупинилися, і на велику перерву команда пішла, будучи попереду на 23 очки (57:34).

У двох наступних чвертях наші баскетболісти діяли по рахунку. Коуч господарів дав змогу вийти на майданчик молоді, яка не зіпсувала малюнок гри. На момент фінальної сирени рахунок на табло був 102:77.

Друга гра. «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» – «Львів-УАД» – 80:66

І в цьому матчі ужгородці були сильнішими. Закарпатці показали якісну гру й уже за підсумками двох зіграних чвертей зробили вагому заявку на позитивний результат (51:32).

Хоч у другій половині поєдинку львів’яни зуміли скоротити відставання в рахунку, переломити хід зустрічі їм не вдалося. Господарі майданчика довели справу до перемоги з рахунком 80:66.

Після чотирьох переконливих звитяг на старті сезону «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» перебуває у верхній частині турнірної таблиці. Однак попереду в команди Олександра Зубковського важкий виїзд у Кам’янець-Подільський. 17–18 листопада ужгородці протистоятимуть «ДіДіБао». Нагадаємо, що минулого сезону ці команди зустрічалися чотири рази. У всіх випадках перемогу святкували баскетболісти з Хмельниччини. Сподіваємося, що цього разу буде по-іншому.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини