18013
10:26 15.112018

Закарпатський велосипедист Володимир Козловський розповів про минулий сезон та підготовку до наступного

Спорт 2097

Поступово до нас підбирається зима, тож спортсмени літніх видів спорту йдуть на відпочинок, або ж розпочинають готуватися до нового сезону.

Саме в підготовці до наступного сезону проводить ці дні кращий закарпатський велосипедист в дисципліні маунтинбайку Володимир Козловський. Тож скористався нагодою підвести своєрідний підсумок сезону з Володимиром Козловським, повідомляє uzhgorod.net.ua.

Вололодю, яким в цілому вийшов для тебе сезон?

– Сезон став для мене, як американська гірка – початок був досить яскравим, виграв чимало міжнародних гонок, але будучи на піку форми, захворів і був змушений знову тривалий період часу набирати оптимальних кондицій. Далі ж на основному чемпіонаті України став другим. Ця вимушена пауза таки вибила мене з колії і на чемпіонаті Європи не зумів досягти поставлених цілей. Та кінцівка сезону стала приємною – переміг на міжнародній гонці в Києві.

Знаю, що ти підписав угоду з одним із європейських клубів. Як триває співпраця?

– Цей сезон через постійну участь та тренувальні збори у складі збірної України не виступав за клуб, тож, думаю, що контракт не буду продовжувати. Нині в складі збірної нас повністю забезпечують амуніцією, велосипедом, постійно їздимо на тренувальні закордонні збори.

Як наразі підтримуєш свою форму?

– Після тритиженового активного відпочинку, насиченого подорожами горами, прогулянками та туризмом, вже з цього тижня розпочав цілеспрямовану підготовку із загально фізичної підготовки – займаюся в залі, плаваю в басейні, крос та спеціальні вправи на витривалість. Радує, що досі гарна погода, яка дозволяє ще займатися на велосипеді.

Коли розпочинаються офіційні старти?

– Вже весною, 24 листопада у складі збірної України відправлюся на тренувальний збір до Туреччини, далі після новорічно-різдвяних свят – знову запланований тренувальний збір в Іспанії або в Туреччині.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах