18077
18:49 17.112018

До Хуста на турнір ім.В.Тунаєва з`їхалися кращі боксери області

Спорт 1936

Цими вихідними Хуст гостинно приймає ювілейний – 10-ий – боксерський турнір пам`яті відомого тренера Володимира Тунаєва.

Цьогоріч участь у престижному турнірі, який щорічно збирає кращих боксерів області, взяли 11 команд. Упродовж двох днів – 17-18 листопада – свої сили на ринзі випробовуватимуть близько ста спортсменів із різних міст Закарпаття. За хорошою традицією гідну конкуренцію закарпатським спортсменам складуть і гості зі Стрия.

“Нам дуже приємно, що турнір ім.В.Тунаєва є популярним серед спортсменів. З кожним роком зростає кількість бажаючих взяти в ньому участь. Це хороша мотивація для юних боксерів розвиватися, набиратися досвіду, знань, адже найкращий результат здобувається наполегливою роботою, систематичними тренуваннями, загартованими духом суперництва”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” головний організатор турніру, тренер хустських боксерів Микола Ковчар.

На офіційне відкриття турніру, яке відбулося сьогодні, завітали й представники районної влади. Зокрема головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Хустської районної державної адміністрації Павло Мадай, вітаючи учасників змагань, подякував організаторам за ентузіазм й традиційне проведення подібних спортивних заходів. Адже саме такі турніри популяризують спорт та здоровий спосіб життя серед молоді. А також виконав приємну місію –  за вагомий розвиток боксу в Хустському районі вручив почесну грамоту тренеру Миколі Ковчару.

Тож запеклі бої тривають, а уболівальники щиро підтримують та тримають кулаки за своїх спортсменів, щоб завтра сповна насолодитися урочистою церемонією нагородження.

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини