18218
10:56 23.112018

Перечинський футболіст лідирує в гонці бомбардирів Третьої ліги Словаччини

Спорт 2144

Після першої половини чемпіонату перечинський нападник «Кошице» Олег Вишневський має на своєму рахунку 13 голів і очолює бомбардирську гонку у третій лізі Словаччини.

«Знаючи, що я перший, я грав трохи легше. Я допомагаю не тільки собі, але й команді. Оскільки це вкрай важливо, щоб ми були на першому місці, – сказав 23-річний український легіонер, який наразі має подвійну причину для задоволення, так як кошицький клуб зараз очолює третю лігу.

Минулого сезону у складі «Сніни» Олег досягнув позначки у 32 голи за сезон, причому його максимумом в одному матчі було п’ять голів у ворота «Сабінова». Декілька тижнів тому він зміг побити цей рекорд, провівши шість голів у виїздному матчі проти СК «Міленіум 2000» Бардейовська Нова Вес, а його команда виграла 7:0.

«Я навіть не пам’ятаю, коли забивав так багато в одній грі, можливо хіба в молодіжних змаганнях. Я в захваті, що мені це вдалося і я не думав, що одразу шість разів відзначуся у воротах Бардейовській Нова Вес. Вся команда налаштована на це, тому що без співпраці з товаришами по команді я б не міг це зробити. Я міг забити вже на першій хвилині, але удар у мене не вдався сильним, і захисник суперника вибив з лінії воріт. Я думав про це протягом наступних кілька хвилин. Та далі мені вдавалось реалізувати чи не кожну свою нагоду, але це не було вирішальним у цьому матчі, головне що команда здобула три бали. Ми втримали та посилили нашу позицію лідера», – сказав Олег Вишневський в коментарі клубній прес-службі.

Команда Вишневського ФК «Кошіце» після 16 турів йде на першому місці у третій лізі Словаччини (зона Схід) з відривом у п’ять очок від найближчого переслідувача МФК «Вранов» та тринадцять балів від третього місця.

Вихованець перечинського футболу, міста, яке недалеко від українсько-словацького кордону, посміхаючись, зауважив, що через два місяці в новому клубі вже почував себе як вдома. Вишневський любить виходити у місто зі своїми товаришами по команді у свій вільний час, а улюблені захоплення – це відома футбольна відеогра. Тут він намагається домогтися успіху з «Реал» Мадрид, хоча, як зазначає, після переходу Роналду в «Ювентус» «галактікос» необхідно знайти посилення.

«У «Сніні» все було прекрасно, і умови для тренування було хорошими, але в «Кошице» більш амбітне середовище, і команда працює тут на більш професійній основі. Наші гравці ще більш мотивовані, коли клуб заявляє, що він хоче перейти до Другої ліги і, врешті-решт, навіть в Перший дивізіон», – розповів Олег Вишневський.

Прес-служба ФК «Кошице»

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах