18309
14:05 26.112018

Ужгородські гандболісти на виїзді переграли аутсайдера змагань

Спорт 1578

У рамках четвертого туру Вищої ліги України з гандболу «Карпати» (Ужгород) на виїзді протистояли «СумДУ». Поєдинки відбулися 23–24 листопада.

Третій тур поспіль наша команда грала в гостях. Як і в попередні рази, результат виявився хорошим. Обидва матчі проти сумських гандболістів завершилися на користь закарпатців.

Перша гра. «СумДУ» (Суми) – «Карпати» (Ужгород) – 23:26

Голи гравців «Карпат»: Норберт Поліщук (6), Олександр Місяйло (6), Віталій Муров (5), Ярослав Котюк (3), Василь Снігур (2), Денис Руденко (1), Дмитро Резінк (1), Максим Шурнюк (1), Дмитро Корбан (1).

Господарі поступилися в усіх попередніх зустрічах, тож мало хто очікував, що вони зможуть чинити ужгородцям гідний опір. Натомість сумчани виявилися міцним колективом і навіть претендували на позитивний підсумок матчу.

Перша половина протистояння проходила в рівній боротьбі й завершилася перемогою «СумДУ» з рахунком 12:9. На початку другого тайму господарі, сповнені сил, збільшили свою перевагу до шести голів (15:9). У подібній ситуації закарпатці опинилися не вперше (ужгородці кілька разів у нинішньому сезоні здобували вольові перемоги) і знали, як з неї вийти. Підопічні Віталія Уманця швидко встановили паритет (17:17), а за 15 хв. до завершення гри вийшли вперед (18:19). «Карпати» вміло контролювали хід поєдинку й довели справу до перемоги з рахунком 23:26.

Друга гра. «СумДУ» (Суми) – «Карпати» (Ужгород) – 27:32

Голи гравців «Карпат»: Ярослав Котюк (7), Норберт Поліщук (6), Олександр Місяйло (6), Денис Руденко (4), Віталій Муров (3), Станіслав Кириленко (3), Михайло Данило (2), Максим Шурнюк (1).

Повторна зустріч вийшла цікавою та результативною. Обидві команди прагнули максимального результату та доводили це не тільки словами, але й справою. У першому таймі гандболісти провели 32 результативні атаки, а лідер у рахунку змінювався 7 разів. На перерву команди пішли за незначної переваги «Карпат» (15:17).

Закарпатці другу половину матчу провели куди впевненіше, аніж першу, що дозволило їм зазіхнути на чергову вікторію. Наші гандболісти не дали супернику жодних шансів на позитивний результат і збагатили свою скарбничку черговими заліковими балами. Фінальна сирена зафіксувала тріумф ужгородців з рахунком 27:32.

«Карпати» здобули 5 перемог у 6 матчах, що дозволило розташуватися на верхівці турнірної таблиці. Наступні матчі наші гандболісти проведуть удома проти «УДХТУ» (Дніпро). Ігри заплановані на 21–22 грудня.

Олег МИКИТА 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини