18712
11:57 17.122018

Кубок Закарпаття з дзю-дзюцу зібрав в Ужгороді понад 50 кращих спортсменів області

Спорт 2575

Змагання серед дітей, юнаків та дорослих відбулися в суботу, 15 грудня, на базі ужгородської ЗОШ № 20 (ліцей «Лідер»).

До обласного центру Закарпаття з’їхалися 53 учасники з Хуста, Берегова, Іршави і власне Ужгорода. Визначали сильніших у 16 віково-вагових категоріях. Наймолодшому спортсмену було 5 років, найстаршому – 35. Змаганнях проходили за коловою системою. Регламент двобоїв був підібраний таким чином, аби максимально уникнути травм.

Серед наймолодших (5 років) першість виборов Марк Решетар. У віковій категорії 6–7 років золоті медалі здобули Михайло Демчик (легка вага) та Артем Бородько (важка вага). Серед учасників 8–9 років на найвищих місцях п’єдесталу пошани розташувалися: Андрій Боєчко (легка вага), Ілля Коротков (середня вага), Володимир Яворський (середня вага +) та Андрій Локовці (важка вага). У змаганнях дівчат (9–10 років) найкращі результати продемонструвала Дарина Сідак. Переможцями вікової категорії 10–11 років стали: Станіслав Міськов (легка вага), Михайло Буряк (середня вага), Роман Єлєтін (важка вага). Серед 12–13-річних учасників тріумфували Лєвон Петросов (легка вага) та Андріан Костик (важка вага). Чемпіонське звання з-поміж спортсменів 14–15 років вибороли Володимир Баран (легка вага) й Мартін Уйгелі (важка вага). У віковій категорії 16 років та старше не було рівних Олександру Фатільнікову.

Змагання пройшли на хорошому рівні, а учасники відзначилися високим рівнем підготовки. Зазначимо, що це ювілейний, 20-й, Кубок Закарпаття з дзю-дзюцу карате (вперше був проведений у 2009 році). Сподіваємося, що з плином часу згадані змагання будуть прогресувати і давати великий поштовх для розвитку цього виду спорту на теренах нашої області.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах