18915
16:27 24.122018

На Ужгородщині підбили підсумки футбольного сезону 2018

Спорт 1470

23 грудня у спортивному комплексі «Зінедін» зібралися футбольні команди Ужгородського району.

За доброю традицією підбивали підсумки та нагороджували призерів чемпіонату та першості Ужгородського району з футболу сезону 2018 року.

Привітали, а відповідно нагороджували, кращих із кращих голова районної ради Руслан Чорнак, керуючий справами виконавчого апарату райради Юрій Фрінцко, депутат Закарпатської обласної ради Мирон Помпель, голова Федерації футболу Ужгородського району, депутат районної ради Іван Ковач, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Маріанна Михайлишина та інші поважні гості.

У своєму вітальному виступі керівник району Руслан Чорнак зазначив, що вже впродовж декількох років Федерація футболу Ужгородщини залишається однією із кращих в області та запевнив, що місцева влада і надалі підтримуватиме розвиток футболу в районі.

Оскільки Ужгородський район, порівняно з іншими, багатий футболістами, то пишатися й справді є чим. Тож, за підсумками футбольного сезону ФК «Минай» – успішний переможець другої ліги. У вищій лізі обласного чемпіонату срібло – серед дорослих і бронзу – серед юнаків взяла команда «Середнє». Непогано дебютував і ФК «Вітязь» із Концова, зайнявши друге місце серед юнацьких команд.

Кращою як серед дорослих, так і юнацьких команд у чемпіонаті стала ФК «Зірка» (Лінці). Cлід зазначити, що юнаки ФК «Зірка» вже вкотре показали хороший та достойний результат.у чемпіонаті з футболу. Цього року команда в черговий раз завоювала золото у чемпіонаті з футболу. Друге місце у чемпіонаті серед дорослих команд виборола ФК «Тиса» (Есень), третє – ФК «В.Лази». Серед юнаків у чемпіонаті срібло взяла ФК «В.Лази», бронзу – ФК «Коритняни».

Першість серед дорослих взяли ФК «Медея» (Оріховиця), другі – ФК «М.Добронь» третє місце – ФК «Верховина» (Оноківці). Серед юнаків призове місце зайняла ФК «Оріховиця», другою стала ФК «М.Добронь», і відповідно третіми – ФК «Оноковці».

Відзначали не лише кращі команди, але й кращих гравців, і тих, хто активно розвиває футбол в районі, вболіває за свої команди та їх перемогу. Зокрема, нагороди отримали голова районної Федерації футболу Іван Ковач, його заступник Василь Хмельницький, президент ФК «Зірка» (Лінці) Юрій Текілій і тренер команди Олександр Пеца, президент ФК «Конвектор» (Коритняни) Микола Калабіга й тренер Віктор Гогол, начальник команди «Медея» Оріховиця Олександр Комар і тренер Ярослав Гринчук та інші.

Загалом нагороджених було дуже багато. Підводячи підсумки футбольного сезону 2018 року з впевненістю можна стверджувати, що він вдався на славу. І вкотре, футбольні команди Ужгородщини показали достойні результати. Чого ж бажаємо і в наступному – 2019 році.

Ужгородська районна рада

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах