19246
13:08 29.012019

200 учасників зібрав чемпіонат міста з годзю-рю карате в Іршаві

Спорт 1804

Відкритий чемпіонат міста з годзю-рю карате провели 27 січня 2019 року. Ката, кобудо, шобу куміте, ірікумі дзю та ірікумі го, саме в таких розділах учасники мали змогу проявити себе. Змагання з годзю-рю карате в м. Іршава проходить вже другий рік поспіль.

Цього року у змаганнях брало участь близько 200 учасників віком від 5 до 17 років.

З міста Ужгород приїхали 4 спортивні команди. А саме: “Дух воїна”, СК “Тінай”, СК “ Самурай та “GOYNETS DOJO”, з м. Хуст “ММА”, з с. Довге “Тхен-До супер Г “, а також СК “Самурай” та “Атлант” з м. Іршава.

Цьогоріч спортивний клуб “Самурай” вразив всіх гостей організацією проведення чемпіонату міста. Зі слів очевидців, все було на високому рівні.

Як і завжди своєю майстерністю вразили вихованці клубу «Самурай».

Місця між командами розділилися таким чином:

I місце – СК “Самурай” м. Іршава;

ІІ місце – “GOYNETS DOJO” м. Ужгород;

ІІІ місце – “ Тхен-До супер Г “ с. Довге.

Дякуємо всім командам які приймали участь у змаганнях. Особлива подяка за допомогу у організації проведення чемпіонату міста, а саме Іршавській міськраді, Кулі М. В., Михайлюку І. І., Гичці Г. Ю., батьківському комітету СК “Самурай”, а також президенту Закарпатського обласного відокремленого підрозділу годзю-рю карате та рюкю кобудо Джундокан України Бровдію В. Ю за проведення такого масштабного дійства.

На завершення хочеться сказати, що кожна участь у поєдинку — це безцінний досвід. Якщо він закінчився не перемогою, то це можливість звернути увагу на свої помилки, ще раз переосмислити свою тактику ведення бою. Але, звичайно, досвід перемоги значно кращий, адже з кожним разом він допомагає прагнути більшого, швидше рухатись і дає неймовірний поштовх до нових звершень.

Антоніна Костик

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах