19330
12:28 4.022019

ФК «Минай» зіграв товариську гру у Словаччині

Спорт 2666

ФК «Минай» продовжує творити історію клубу. Цього разу відкрито нову його літописну сторінку, пов’язану з міжнародними матчами.

Підопічні Ігоря Харьковщенка зіграли першу товариську гру із зарубіжним суперником. Притому за кордоном. Суперником закарпатської команди став словацький «Партизан» із Бардейова. Господарі впевнено виграли 3:0. Утім, заради об’єктивності слід зазначити, що минайці діяли на тлі великих фізичних навантажень, після завершення першого тренувального збору, без тривалої ігрової практики, умовним складом (без ряду гравців «основи», адже на перегляді є новачки), без належної для себе максимальної агресивності в нападі, оскільки період зборів іще в активній фазі. Водночас у Словаччині чемпіонат відновлюється наступного тижня, і бардейовці набрали відповідних кондицій. Крім того, цей ФК грає в аналоговій для української першій лізі країни, має великі традиції та досвід виступів в елітному дивізіоні Словаччини. Утім, і наша команда створювала моменти й могла їх реалізувати. Зокрема, Анатолій Нурієв влучив у поперечину. А останній гол минайці пропустили на останній хвилині зустрічі.

На завершення слід додати, що в «Минаї» вже сталися кадрові зміни. Так, залишили команду голкіпер Владислав Сидоренко, оборонці Владислав Образцов і Едуард Сухомлин. Натомість знову голкіпером задіяний Андрій Попопич, котрий останнім часом пробував працевлаштуватися в Азербайджані, проте, зокрема, із місцевим ФК «Сумгаїт» контракту не підписав.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини