19534
11:18 12.022019

Зимова першість Берегівщини з футболу: огляд матчів другого туру

Спорт 2502

У неділю, 10 лютого, відбулись матчі другого туру Зимової першості Берегівського району.

Зона «А»

«М.Добронь» – «Запсонь» – 0:3

Гра цих команд була цікавою та непередбачуваною. В першому турі обидві команди отримали перемоги. Перевага минулорічних чемпіонів району ФК «Запсонь» була очевидною, в результаті перемога 3:0. Голами у воротах команди з Ужгородщини розписалися брати Андрій та Шандор Орос, а також Янош Кіш.

«В. Бийгань» – «Гела–Магнум» – 2:0

В зустрічі команд, які в минулому турі зазнали поразок була інтрига. Не дивлячись на рахунок 2:0 на користь команди з Великої Бийгані, по голу забили Алекс Горват та Іван Веждел. Гра не була з легких. Не дивлячись на дві поспіль поразки дебютанта районних змагань ФК «Гела–Магнум», команда демонструє цікаву і видовищну гру.

Зона «В»

«Інтер» (Берегово) «Дружба» – 0:6

Для «Інтера» це була дебютна гра, так як перший тур команда пропускала. Основу команди складають зовсім юні футболісти. В першому таймі гра була рівною. Футболісти «Інтера» мали три нагоди відкрити рахунок. Брак досвіду дався взнаки. Після ряду замін у другій половині гри юні футболісти підсіли і почали допускати помилки на останньому рубежі. В результаті 6:0 на користь «Дружби», в якій три рази відзначився Себастьян Полоташ, та по одному Дмитро Микулка, Карло Розман та Ерік Блонар.

«Яноші» – «Бадалово» 2:2

В цій грі, ще до її початку фаворитом вважався ФК «Яноші». Це і не дивно. В команді підібрані кращі футболісти району, що вони і довели в першій половині гри. Спочатку Роман Огар відкрив рахунок, згодом Гергель Горват його подвоїв. Все по грі. Але як виявилося футболісти з Яношів зарано повірили в легку перемогу. Треба надати належне футболістам з Бадалова, які змогли вирівняти гру, а потім досягти нічийного результату 2:2.

Вихідний: «Кідьош».

Пресслужба БРФФ

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах