19722
14:33 20.022019

Закарпатський спортсмен удало розпочав велосезон

Спорт 1821

Потроху сніг сходить із доріг і на змагальну арену виходять представники літніх видів спорту. Так у Туреччині відбулася міжнародна багатоденна гонка з велоспорту маунтинбайку, в якій взяв участь у наш чемпіон країни ужгородець Володимир Козловський.

Як повідомляє В.Козловський на своїй сторінці в «Фейсбуці» змагання складалися з чотирьох етапів.

У перший день змагань у дисципліні пролог (1 коло на трасі кроскантрі) В.Козловський став другим, відставши на секунду від грецького спортсмена.

Наступного дня у марафонському заїзді на відстань 62 кілометри з набором висоти 1500 метрів закарпатець став першим. «Перші 40 км нас їхала група з восьмичоловік, дал іпотроху почали всі «сипатись», і за 18 км до фінішу розумію, що час настав. Вихожу на спуск перший, роблю відрив в 4-5 секунди, і наступний підйом починаю крутити на всю потужність. Після цього етапу я одягаю майку лідера», – розповідає В.Козловський.

Третій день змагань відбулися перегони в дисципліні з точки в точку на відстань 36 км з 900м набором висоти. В цьому виді Володимир фінішував третім. Як зазначив наш велосипедист, що вирішив поберегти сили на заключні змагання.

Четвертого змагального дня відбулися звитяги з дисципліни кроскантрі. На жаль, наш спортсмен невдало стартував і змушений був з 12-ї позиції поступово вириватися до лідерів. Однак, вирватися вперед закарпатцю забракло сил, і він поступається велосипедисту з Греції й стає в підсумку другим в загальному заліку.

Що ж, свій старт Володимир оцінює як достойний.

Семен МИХАЙЛИК

uzhgorod.net.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах