19763
14:38 22.022019

Сьогодні «Минай» зіграє півфінальний матч «Кубка мера Івано-Франківська»

Спорт 1779

22 лютого (початок гри о 17:00) на «минайців» чекає чергова зустріч із івано-франківським «Прикарпаттям». Це буде 1/2 фіналу Кубка міського голови Івано-Франківська. «Минай» пробився на цю стадію з 2-го місця у своїй підгрупі, «Прикарпаття» – з 1-го. Тепер – битва за фінал. 

Нагадаємо, що на груповій стадії «минайці» зіграли 3 матчі, де здобули 2 перемоги («Агронива» 8:1, «Прикарпаття» U-19 5:0) та 1 гру програли («Калуш» 2:3). «Прикарпаття» же всі свої матчі виграло – 3 матчі, 3 перемоги («Верес» 2:1, «Ніка-05» U-19 4:0, «Буковина» 1:0).

Команди вже грали між собою під час проведення турніру на стадіоні «Хет-трик». Щоправда, це був виключно товариський поєдинок, а не в рамках Кубка міського голови. Результат гри – 1:3 на користь команди з Івано-Франківська. Варто відзначити, що «минайці» грали цей матч на наступний ранок після важкого поєдинку із «Калушем». Тому результат цілком логічний – «прикарпатці» виглядали свіжіше та швидше.

Тепер «минайці» підійдуть до цього поєдинку в кращій готовності. Після останнього матчу групової стадії цього турніру минуло три дні. За цей час закарпатська команда встигла відновитися та потренуватися вже в Ужгороді. Зрештою, є велике бажання у нашої команди взяти реванш та довести команді Першої ліги свою силу.

Загалом, це буде вже третя зустріч цих команд. Нагадаємо, що вперше клуби зустрілися на стадії 1/16 Кубка України. Тоді «Минай» виграв з рахунком 3:1, у товариській грі, про яку ми писали вище, рахунок був протилежний. Тепер чудова можливість з’ясувати хто ж сильніше. До речі, «Прикарпаття» – діючий переможець цього турніру. І це ще одна мотивація для закарпатців, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах