20043
14:30 11.032019

Закарпатські футзальні команди стартували у плей-оф Другої ліги України. ФОТО

Спорт 2235

8 березня на «Карпати-Арені» відбулися ігри 1/8 фіналу Другої ліги України за участі трьох закарпатських команд («Ужнет», «Медея», УТЕІ»).

На жаль, не всім нашим колективам удалося потішити вболівальників доброю грою та позитивним результатом. У трьох двобоях закарпатцям удалося вибороти тільки одну нічию. Інші дві зустрічі завершилися переконливими звитягами гостей.

«УТЕІ» (Ужгород) – «Володимир» (Тиврів) – 3:14

Гості із самого старту поєдинку заволоділи м’ячем і активно йшли вперед. У господарів цього дня були великі проблеми із захистом. «Володимир» майстерно проходив оборону суперника і постійно завдавав небезпечних ударів. У кожному з таймів тиврівці провели по сім результативних атак і гарантували собі комфортний гандикап уже в першому матчі. На такі активні дії гостей у нападі ужгородці змогли відповісти тільки трьома результативними ударами. Найкращими снайперами у цій грі були Владислав Васалатій та Юрій Онищук, які забили чотири та п’ять м’ячів відповідно. У складі «УТЕІ» голами відзначилися Анатолій Павліш та Віталій Лучин (2).

«Медея» (Ужгород) – «Галицька здоба» (Львів) – 4:10

Не зміг показати якісну гру і срібний призер Ужгородської футзальної ліги – «Медея». «Галицька здоба» переважала суперника за багатьма показниками й здобула переконливу перемогу.

Уже в першому таймі перевага львів’ян сягала чотирьох м’ячів (1:5), але на цьому гості не зупинилися й продовжили тиснути на ворота суперника і після перерви. У підсумку «Галицька здоба» довела свій гольовий доробок до десяти м’ячів і практично гарантувала собі участь у наступному раунді змагань. Чотириразове підкорення воріт у виконанні «Медеї» особливого значення для підсумкового рахунку не мало. Вагомий внесок у перемогу гостей зробив Ярослав Писько, в активі якого п’ять точних пострілів. Результативні удари у складі господарів завдали Едгард Русин, Іван Ковач та Руслан Соскида (2).

«Ужнет» (Ужгород) – «Дунаївці-CRISPUS» (Дунаївці) – 3:3

Гра вийшла цікавою і тримала в напрузі з першої до завершальної хвилини. Господарі поступалися під час зустрічі, однак змогли переломити стан протистояння і звели гру до нічиєї.

На екваторі першого тайму Денис Хандін оформив дубль і створив для своєї команди гандикап на два м’ячі, однак через кілька хвилин Володимир Боїшко скоротив відставання до мінімуму. Та за кілька миттєвостей до свистка на перерву гості втретє взяли ворота (гол в активі Дениса Зачиковського) і повернули собі комфортний гандикап. У другому таймі господарі надійно зіграли в обороні, додали гостроти в нападі й змогли відігратися. На 33-й хв. Євген Мирончук зробив рахунок 2:3, а за хвилину до завершення гри Михайло Чедрик установив паритет (3:3).

Результативна нічия (3:3) дає «Ужнету» хороші шанси на те, щоб потрапити до наступного раунду змагань. Щодо «Медеї» та «УТЕІ», то реальних шансів пробитися до чвертьфіналу в них не залишилося, однак подібні поєдинки необхідні, адже в матчах із сильними суперниками одразу виявляються слабкі сторони команди. Також у матчах із такими опонентами команди набувають досвіду, який згодиться у наступних сезонах Ужгородської футзальної ліги.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах