20100
13:40 13.032019

ФК «Минай» розпочав третій тренувальний збір

Спорт 1956

Пройде він на базі «Камелоту» в селі Кам’яниця, що знаходиться за 15 км від Ужгорода.

Як повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай», команда пробуде на базі 11 днів (з 13 до 24 березня). За цей час футболісти матимуть насичений графік – по два тренування в день: зранку і ввечері. Під час зборів футболісти працюватимуть з м’ячем, відпрацьовуватимуть різні тактичні схеми. Планується також й акцент на фізичну форму. Також будуть забезпечені футболістам і відновлювальні процедури після важких тренувань.

У рамках підготовки до продовження сезону в Другій лізі «минайці» зіграють в Ньїредьхазі та Балмазуйвароші (215 км від Будапешта) з місцевими командами. Що цікаво, обидві – з Першої ліги Угорщини, а це другий за силою футбольний дивізіон країни.

Так, 21 березня, о 16.00 (за європейським часом) «Минай» зіграє із «Спартакусом» (Ньїредьхаза) – наразі це 12-та команда з 20-ти у Першій лізі. Через 2 дні на «минайців» буде чекати поєдинок із 16-им клубом тої ліги – ФК «Балмазуйварош Спорт». Ця гра відбудеться в Балмазуйвароші 23 березня, початок о 13.00 (за європейським часом).

Можливо «Минай» зіграє ще й додаткові матчі – про це стане відомо пізніше.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах