20162
15:25 18.032019

Чвертьфінальні двобої Зимової першості Закарпаття з футболу

Спорт 2114

17 березня у смт Середнє та місті Виноградів відбулися ігри 1/4 фіналу Зимової першості Закарпаття з футболу 2019.

У першому раунді плей-оф відбулися чотири цікаві протистояння. На футбольних полях краю пройшли як інтригуючі двобої, так і матчі «в одні ворота».

«Ужгород» – «Бобовище» – 4:2

У першому таймі головна футбольна команда обласного центру володіла ініціативою і втілила її у два забиті м’ячі. На 27-й хв. з пенальті відзначився Сергій Машталір, а через три хвилини результативного удару зумів завдати Вадим Ференцик. У середині другої половини матчу Олександр Бако збільшив перевагу своєї команди до трьох м’ячів, однак згодом у пасиві номінальних господарів були два вилучення. «Бобовище» скористалося чисельною більшістю і скоротило відставання до мінімуму. Забитими м’ячами у складі гостей відзначилися Річард Шольц (78) та Василь Росул (86) Однак остаточне слово було за «Ужгородом». На доданих арбітром хвилинах Дмитро Рацин вдало зіграв на завершенні атаки своєї команди і установив на табло остаточний рахунок (4:2).

«Севлюш» (Виноградів) – «Витязь» (Концово) – 9:0

Чинний чемпіон Закарпаття (виноградівський «Севлюш») впевнено подолав цю стадію змагань. Виноградівці за багатьма показниками переважали свого суперника й здобули більш ніж переконливу перемогу. Уже в першому таймі «Севлюш» заволодів гандикапом у чотири м’ячі. Після перепочинку колектив Валентина Слюсара не збавив оберти і продовжив активно йти вперед. У підсумку гандикап господарів виріс до дев’яти точних пострілів (9:0). «Витязь» у цій грі не зумів провести бодай одну результативну атаку. Забитими м’ячами у складі команди-переможниці відзначилися Михайло Реплюк (15), Михайло Чедрик (16, 43, 57), Василь Ковтун (32, 53), Роман Миколишин (51), Артур Вайда (70) та Олексій Остафійчук (90).

МФА «Мукачево» – «Карпати» (Рахів) – 1:3

Обидві команди прагнули здобути перемогу та пройти до наступного раунду змагань, однак фортуна цього дня була на боці рахів’ян. «Карпати» вже на 12-й хв. гри зуміли провести перше взяття воріт (із «позначки» точно пробив Богдан Тимочук). Швидкий гол додав упевненості гостям, які ще до перерви зусиллями Василя Терпака змогли подвоїти свою перевагу (0:2). На старті другої половини зустрічі «Карпати» забили втретє (результативний удар в активі Василя Василинця) і зняли питання щодо переможця цієї пари. Василь Герег на 62-й хв. один м’яч відквитав, однак переломити хід зустрічі МФА не змогла. Далі пройшли «Карпати».

«Вільхівці» – «Коропець» – 4:0

Колектив з Тячівщини у цьогорічній Зимовій першості демонструє змістовну гру і в кожному матчі виборює позитивний результат. Чвертьфінальний поєдинок із «Н.Коропцем» винятком не став. «Вільхівці» в першій 45-хвилинці провели два взяття воріт (Іван Куцин (27), Мирослав Мудра (31)) і зробили вагому заявку на перемогу. Переломити хід зустрічі номінальним гостям не вдалося. Ба більше, «Вільхівці» збільшили свою перевагу до чотирьох м’ячів. Забитими м’ячами у другому таймі відзначився Павло Кривка (6) та Мирослав Мудра (71).

У рамках 1/2 фіналу виноградівський «Севлюш» зустрінеться із «Вільхівцями», а «Ужгород» протистоятиме рахівським «Карпатам». Ігри заплановані на найближчий вікенд.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах