20191
10:23 20.032019

Завтра ФК «Минай» проведе товариський поєдинок в Угорщині

Спорт 1902

21 березня «Минай» вперше у своїй історії зіграє в сусідній Угорщині. Цього тижня у команди заплановано в цій країні два товариських поєдинки. А загалом це буде 2-ий поєдинок закарпатської команди за кордоном.

У найближчий четвер, 21 березня, наша команда зіграє із «Спартакусом» з добре знайомого для закарпатців міста Ньїредьхаза. Суперник – доволі серйозний. «Спартакус» лише 9-та команда Першої ліги Угорщини, але після зимової перерви у березні вона набрала хороший хід. Після не надто приємного 1:5 у гостях від «Вашаша», команда у наступних 3-ох матчах здобула 3 перемоги, при чому не пропустивши жодного голу: вдома над «Шіофоком» 3:0, в гостях над «Чакваром» 3:0 та в цю неділю, 17 березня, вдома над «Дьором» 1:0. Остання команда, між іншим, сусід «Спартакуса» у турнірній таблиці.

Загалом, у цьому сезоні «Спартакус» за 29 турів здобув 11 перемог та зазнав 11 поразок, ще 7 матчів зіграв внічию. Наразі у чемпіонаті Угорщини перерва, пов’язана із іграми збірних у відборі на Чемпіонат Європи-2020.

Команда складається з угорських гравців, але є й легіонер – Данило Пейовіч із Сербії. Тренує колектив також серб Зоран Шпийзляк. Свого часу цей спеціаліст попрацював із відомими угорськими клубами «Дебрецен», «Уйпешт», «Бекешчобо», «Залаегерсег», «Вац». Тренував навіть в Англії – команду «Барнет» U-18.

Для «минайців» це буде важлива гра. Можна сказати, контрольна перед відновленням сезону. Адже «Спартакус» (Ньїредьхаза) команда непоганого рівня, не слабша за лютневих спаринг-партнерів, і на цьому фоні завжди цікаво перевірити власні сили.

Гра розпочнеться о 14.00 за європейським часом (15.00 за українським). Гра відбудеться на стадіоні в Ньїредьгазі, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини