20353
14:13 29.032019

Мукачівські футболісти впевнено перемогли вінничан

Спорт 2505

У середу, 27 березня, матчем 10-го туру стартувало друге коло Першої ліги України з футболу серед команд U-19. У рамках звітного туру «Мукачівська футбольна академія» вдома приймала вінницький «Темп».

«МФА» та «Темп» знаходяться у різних частинах турнірної таблиці, та й завдання в них протилежні. «МФА» бореться за потрапляння до фінальної стадії змагань, а «Темп», який вже втратив турнірну мотивацію, працює над вихованням молодих футболістів.

Вже на 3-й хв. поєдинку гості втратили м’яч на правому фланзі власної половини поля, після проходу до кутового прапорця від гравця МФА пішла передача в воротарський майданчик суперника, де нападник мукачівської команди Ілля Дьяков пропустив м’яч на Івана Станковича, який вже без особливих проблем вколотив м’яч в сітку воріт суперника. Непоганий дебют для Івана в команді U-19, який у першому матчі стає автором першого голу в другій частині чемпіонату.

За кілька хвилин Іван міг відмітитися дублем, та після його удару кіпера вінничан врятувала поперечина. Після стартового натиску гра дещо заспокоїлася, проте мукачівці впевнено контролювали м’яч і не давали супернику жодного шансу створити загрозу біля власних воріт.

Після цілої серії атак, які правда завершувалися в більшості епізодів перехопленням чи неточними ударами, на 45-й хвилині господарі таки домоглися свого. Олег Поліщук зумів відібрати м’яч у суперника поблизу карного майданчика «Темпу», покотив його на лівий фланг на Віталій Курильчика, той віддав передачу в карний майданчик, де Ілля Дьяков другим дотиком поцілив у кут воріт без шансів для воротаря гостей – 2:0, повідомляє прес-служба «МФА».

Другий тайм проходив за повної переваги нашої команди. Кіпер «МФА» Максим Колісник відверто нудьгував без активної роботи. Друга половина зустрічі вийшла спокійнішою, ніж попередня. Гра в переважній більшості тривала в центральній частині поля. Господарі подовгу розігрували м’яч, чекаючи свого шансу. Лише наприкінці зустрічі Іван Байса, який вийшов на заміну, зумів відбрати м’яч у гравця «Темпу» та точною передачею вивів на порожні ворота Василя Луціва, який не схибив і зробив рахунок – 3:0.

«МФА» здобуває впевнену перемогу і продовжує боротися з чернівецькою «Буковиною» за лідерство у групі.

«МФА» (Мукачево) – «Темп» (Вінниця) – 3:0 (2:0)

Голи: Іван Станкович 3, Ілля Дьяков 45, Олег Луців 92.

«МФА»: Максим Колісник, Олег Поліщук, Віталій Максимець, Віталій Соловей, Антон Береш, Віталій Курильчик (Андрій Забава 87), Олександр Апарін (Ігор Бекеша 65), Ігор Королевич, Іван Станкович (Сергій Топчій 48), Ілля Дьяков (Іван Байса 87), Олег Луців.

Запасні: Віталій Уманський, Михайло Фляшко, Богдан Анікеєв.

Тренер: В. Ряшко.

«Темп»: Богдан Король, Владислав Сажок (Артем Червинський 46), Артур Казарян, Микита Глушко (Андрій Симон 66), Тарас Осадчук, Андрій Будяк (Енок Омобоогундж 23), Вадим Коцюбняк (Вадим Загоруйко 77), Андрій Плахотнюк (Владислав Перековинський 54), Тарас Гевлич, Дмитро Щербатюк, Ігор Карпік (Сергій Сидорук 46).

Запасний: Владислав Опарастюк.

Тренер: А. Силаков

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах