20368
13:38 1.042019

«Севлюш» тріумфував у Зимовій першості Закарпаття

Спорт 2452

У суботу, 30 березня, на стадіоні смт Середнє відбувся фінальний поєдинок Зимової першості Закарпаття з футболу між «Ужгородом» та виноградівським «Севлюшем».

Обидва колективи у вищезазначених змаганнях демонстрували гру високого рівня і цілком заслужено потрапили до фіналу. Ужгородці та виноградівці вийшли на фінальний двобій із максимальною концентрацією та жагою до перемоги. Як і належить фінальним іграм, інтрига тривала зі стартового до фінального свистка.

Команди жваво розпочали гру і обмінялися небезпечними моментами вже в стартовій 10-хвилинці. Першими відкрити рахунок могли ужгородці, але удар Івана Русина з вигідної позиції парирував Василь Козар. Із відповіддю виноградівці не забарилися: Михайло Реплюк віддав точну передачу на Михайла Чедрика, і той із 8-ми метрів пробив повз ворота. Більше гольових моментів у першому таймі не виникало і на перерву команди пішли за нульової нічиєї.

А от на старті другої половини зустрічі «Ужгород» зусиллями Вадима Селищука вийшов уперед. Команда з обласного центру впевнено контролювала хід зустрічі й була близькою до перемоги, однак виноградівці проявили спортивну впертість, волю до перемоги і під ендшпіль матчу змогли відігратися. На 90-й хв. м’яч після удару Михайла Реплюка поцілив у руку захисника і головний арбітр зустрічі вказав на «позначку». 11-метровий удар впевнено реалізував Михайло Чедрик – 1:1. Доля переможця визначалася у серії післяматчевих пенальті.

Першим до «позначки» підійшов Василь Ковтун. Гравець «Севлюша» пробив точно і вперше в цій зустрічі вивів свою команду вперед. Натомість, дебютний удар ужгородської команди був неточним. Станіслав Котьо переграти Василя Козара не зміг. Згодом колективи обмінялися трьома результативними пострілами: у складі «Ужгорода» забитими м’ячами відзначилися Вадим Селещук, Антон Предчук та Сергій Машталір, а за «Севлюш» – Роман Миколишин, Пилип Кольцун і Михайло Реплюк. Таким чином, рахунок у серії пенальті став 3:4 на користь команди Валентина Слюсара. Удар Чедрика став вирішальним у цій грі. Михайло впевнено реалізував пенальті і приніс своїх команді кубок Зимової першості Закарпаття з футболу.

До слова, саме Чедрик став найкращим бомбардиром змагань. А кращими гравцями фінального матчу визнали Вадима Селещука («Ужгород) та Романа Миколишина («Севлюш»).

Цьогорічна Зимова першість пройшла на високому рівні й подарувала вболівальникам велику кількість видовищних двобоїв.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівець побив незнайомця і відібрав телефон, а миколаївчанка у закарпатки – сережки
09:53
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
У Центрі медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михаїла в селі Ратівці відкрили кабінет галотерапії
08:32
У Мукачеві влаштували змагання юних рятувальників-пожежників
17:20
На Закарпатті почала квітнути Долина нарцисів
17:02
Прикордонники затримали на під’їзді до кордону з Румунією переправників з клієнтами
16:22
На Хустщині піротехніки ДСНС знищили давній боєприпас
16:03
На високогір'ї Закарпатської області очікується сніголавинна небезпека
15:51
Всі новини