20552
11:08 11.042019

Юний ужгородець виборов два титули Чемпіона України. Відео

Спорт 2079

Дзюдоїст Лев Смагін протягом місяця виборов два титули Чемпіона України. Спочатку став найсильнішим у своїй ваговій категорії (73 кг) на змаганнях юнаків до 23 років у Сумах. І уже за кілька тижнів у спортивному комплексі «Олімпія+» у Дніпрі піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу серед дзюдоїстів U21.

Варто зазначити, що за титули у різних вагових категоріях змагалися 375 спортсменів із 23 регіонів України.

– Я дуже радий, адже відібрався першим номером до збірної команди України. За місяць до ЧУ до 21 року, я став Чемпіоном України серед спортсменів до 23 років. Отакий і був у мене шлях. Але до 21 року змагання були складнішими, адже більше суперників. Це стимулювало мене більше працювати, адже тепер більша увага до мене прикута як до 1 номера, більша відповідальність на мені. І я маю показувати якнайкращий результат, зокрема на Кубку Європи.

Сильні конкуренти та напружені зустрічі, але результат — найвищий! До такого здобутку спортсмен Ужгородської районної федерації дзюдо та студент Ужгородського національного університету йшов впевнено та цілеспрямовано. Як зазначає тренер Лева, Дмитро Смагін: характер переможця та прагнення розвиватися у вихованця є, тому навіть на тренуваннях викладається на повну.

Наразі чинний дворазовий чемпіон України продовжує щоденні тренування в Ужгороді. Менше ніж за місяць Лев Смагін знову змагатиметься на міжнародних турнірах, перший з яких – Кубок Європи – відбудеться в Австрії, у підготовці до головних стартів континенту та світу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах