20562
13:56 11.042019

Закарпатка взяла участь у чемпіонаті світу зі сноубордингу

Спорт 2627

На юніорському чемпіонаті світу зі сноубордингу, який відбувся 2-4 квітня на відомому гірськолижному курорті Рогла в Словенії, достойно виступила вихованка ужгородського тренера Яна Чернея Надія Гапатин.

У змаганнях у паралельному слаломі гіганті Надія фінішувала з 35-м часом, а найкраще в складі української команді в цій дисципліні виступила більш досвідчена Віта Боднарук з Івано-Франківщини. Представниця Тернополя Віта-Марія Ханас стала 33-ю, Євгенія Зоря показала 44-й час, ще дві сноубордистки з Тернопільщини – Тетяна Ярош та Вікторія Лотковська відповідно фінішували з 37 та 38-м часом. А чемпіонську медаль виборола росіянка Анастасія Курочкіна.

У заключний день змагань у паралельному слаломі Надія Гапатин стала 39-ю. Кращою серед українок була Тетяна Ярош (37-ма позиція).

У командних змагань Україна була представлена трьома командами (по 4 спортсмени в кожній). Найкраще виступила команда «Україна-2», яка посіла 18-у сходинку, «Україна-1» стала – 20-ю, а «Україна-3» стала 33-ю, повідомляє uzhgorod.net.ua.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах