20675
14:49 16.042019

Суперкубок Ужгородщини здобула «Зірка» (Лінці)

Спорт 4484

У неділю, 14 квітня, у Середньому було розіграно звання володаря Суперкубку Ужгородського району з футболу.

Матч між «Зіркою» та «Великими Лазами» відбувся на нейтральному полі у Середньому, на штучному полі, яке ставило у рівні позиції обидва клуби і все що було потрібно від них – це продемонструвати свою найкращу гру.

Майже половину першого тайму на полі панувала в’язка боротьба з помірним просуванням вперед, відтак і моментів практично не виникало. Першу нагоду варту уваги створили Лінці на 26-ій хвилині, Чульба виконав стандарт з 19 метрів, але пробив над воротами. Команда Пеци впродовж гри мала перевагу у багатьох компонентах, зокрема і в створенні гольових можливостей. Так на 34-ій хвилині Матринець з лівого краю штрафної викочує Турецькому, який з 10 метрів розстрілює ворота, та Галаговець парирує удар півзахисника.

Ще за дві хвилині Турецький прострілює справа, Гаврилешко з восьми метрів пробиває повз кіпера та на лінії воріт Мателешко приймає удар на себе. На 43-ій хвилині Олександр Лукачина зліва з 20 метрів пробив у ближній кут, воротар з другої спроби накриває круглого.

У другій половині зустрічі великолазівці трохи вирівняли гру і змінивши нападника на вістрі атаки зуміли загострити декілька разів ситуацію біля воріт Лагоцького. На 55-ій хвилині свіжий Роман Митровка пробив справа з гострого кута, воротар легко справився з цим. На 61-ій хвилині Лагоцький вже по-справжньому врятував свої ворота від голу після удару Русина з 21 метру, витягнувши удар з-під поперечки, і одразу завадив добити Сов’яку, вибивши м’яч кулаком.

Далі настала черга Лінців відповідати своїми атаками. На 68-ій хвилині Ходаковський пробив з 13 метрів справа, Галаговець парирує цей удар і добивання Василя Рущака. На 71-ій хвилині Зірка все ж добилась свого – Василь Рущак у підкаті проштовхнув м’яч вперед на Чульбу, який з лівого краю увірвався у штрафну і реалізував вихід один в один – 1:0.

Жовто-червоні не зупинились і були набагато ближчими до збільшення рахунку, ніж зелено-білі до нічиєї. Олександр Лукачина подав з правого флангу, Гаврилешко високо вистрибнув та пробив головою з шести метрів не точно. Ходаковський змістився з лівого краю в центр, проскочивши двох суперників та завдати акцентованого удару з 14 метрів йому не вдалось, м’яч полетів далеко від воріт. Ще в одному моменті Деян Пеца опинився в потрібному місці в потрібний час і намагався сходу пробити з восьми метрів та м’яч зрізався з ноги і полетів над воротами.

Вже коли розпочався додатковий час Пеца у підкаті ззаді вибив м’яч у Мотильчака, який спробував розігнати атаку, Гаврилешко одразу запустив до воріт Ходаковського, який прокинув м’яч повз воротаря, який вийшов за межі карної зони, але був збитий Галаговцем. Арбітр матчу Валерій Цап вилучає голкіпера. Штрафний з 18 метрів Чульба пробив вище воріт і після цього прозвучав фінальний свисток.

«Зірка» (Лінці) продовжує збирати трофеї до своєї колекції і домінувати в Ужгородському районі. Кращі гравцями матчу стали Андрій Митровка («Великі Лази») та Анатолій Лагоцький («Зірка»), повідомляє lobda.at.ua.

«Зірка» (Лінці) – «Великі Лази» – 1:0

Гол: Юрій Чульба 71.

«Зірка»: Анатолій Лагоцький, Ярослав Рущак, Анатолій Лукачина, Юрій Коштура, Юрій Федак (Юрій Левкулич 52), Микола Муранський (Деян Пеца 77), Владислав Турецький (Василь Рущак 65), Олександр Лукачина (Роман Савко 87), Євген Матринець (Віталій Ходаковський 62), Юрій Чульба, Анатолій Гаврилешко.

Тренер Олександр Пеца.

«Великі Лази»: Юрій Галаговець, Денис Павловський (Юрій Кашка 91), Андрій Митровка, Олег Мателешко, Олександр Русин, Євген Шандор, Михайло Мотильчак, Віктор Совяк, Михайло Шимоня, Дмитро Зубанич, Руслан Озимок (Роман Митровка 46).

Тренер Йосип Микуланинець.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах