20691
13:28 17.042019

«Минай» на виїзді протистоятиме «Поліссю»

Спорт 1859

Суперникнашоїкомандилідергрупи «А» ДругоїлігиУкраїни з футболу.

Практично це буде центральним матчем всього туру – зрештою, це битва фаворитівцього сезону. До того ж, командирозділяєвсього 2 очки і від результату очноїгризалежить подальше розташування команд у групі «А».

«Минайці» у разі перемоги можутьсуттєвопокращитисвоюнинішнюпозицію та повернутисобілідерство. Такожце буде певним реваншем за невдалий початок другоїполовини сезону і, зокрема, за поразку у минуломутурі.

Хоч і зробитице буде важко. По-перше, «Полісся» – команда дужехорошогорівня. По-друге, у нашого клубу не надтовдаласеріявиїзнихігор. З 8-ми ігор сезону «Минай» програв у 4-ох, 3 матчізіграв у нічию і лише 1 раз переміг – булоце 28 липня, у 2 турі.

Цю статистику команда давно хочезламати і гра у цейчетверчудовий для цьогопривід. «Минайці» дужесерйозноготуються до матчу і, за свідченнямгравців, віддадутьвсісили для хорошого результату. НавітьпопривідсутністьдискваліфікованихГавриленка, Нурієва, якіотримали у попередньомуматчічервонікартки, та Ощипка, який перебрав жовтихкарток.

У «Полісся» теж буде відповіднамотивація. У минуломутурі вони сенсаційнопрограличернівецькій «Буковині» вдома 0:1, завдякицьому дали можливістьнаблизитисядосебеіншим командами у турнірнійтаблиці. Тому вони розуміютьцінуневдалоїгри з «Минаєм».

До того ж, команда значнопідсилилася у цеміжсезоння. Всіновачки – з команд Першої та Другоїліги, у яких є досвідігор у вищомудивізіоні. Серед них і добре знайомийзакарпатцямОлексій Савченко, якийсвого часу грав за «Говерлу», і перейшов до «Полісся» ізодеського «Чорноморця».

Командивжедвічізустрічалисяпротягомчемпіонату. На стадіоні «Минай», 1 вересня 2018-го року,наш клуб зігравіз «Поліссям» у нічию 1:1– відзначилисяНурієв та Шаврін. На виїзді, 4 листопада, відразупіслякубковоїгризакарпатцівіз «Динамо, перемогусвяткував клуб із Житомира– 1:0 і знову гол на рахункуШавріна.

Тепер буде третязустріч. І, мабуть, вона одна з найважливішихусезоні.

Гравідбудеться18 квітня настадіоні «Авангард» у Новоград-Волинському. Розпочнеться о 16.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах