20714
11:51 19.042019

«Мукачівська футбольна академія» зіграла внічию з «Динамо»

Спорт 3977

Днями «МФА» в Середньому провела домашню гру 13-го туру Першої ліги України з футболу серед команд U-19 проти львівського «Динамо».

Львів’яни – міцні середняки ліги, тож легким матч не очікувався. Уже на його старті команди продемонстрували жваву гру зі швидкими переходами від оборони в атаку. Господарі заволоділи невеликою ініціативою, взяли м’яч під контроль і потроху почали тіснити суперника до власної карної зони. Львів’яни доволі гостро контратакували, під емоційні підказки свого наставника. Хороші нагоди не зміг реалізувати Ігор Королевич, який у першому моменті не під лаштувався під удар, а в другому випадку гравці МФА після подачі з кутового завадили один одному. Тож на перерву команди пішли без голів.

Друга половина зустрічі розпочалася також з атак господарів, та на 56-й хвилині мукачівці пропустили контрвипад, який завершився діагональною передачею на кут воротарського майданчика, де нападник львів’ян змусив порушити правили нашого оборонця. Пенальті результативно виконав Вадим Кобаль. Та зберігали гольову перевагу гості всього 4 хвилини – вже після подачі з кутового Олег Луців обрав вірну позицію й головою скерував м’яч в кут воріт динамівців – 1:1. Далі гра й взагалі тривала на зустрічних курсах – команди швидко проходили центральну зону й одразу ж ішли в атаку. На 86-й хвилині гості порушили правила в своїй карній зоні, а стандарт бездоганно виконав Ігор Королевич – 2:1. Здавалося, що перемога вже була близько, але з цим не змирилися львіські «динамівці», яким вдалася розгорнута атака, що завершилася чудовим ударом метрів з 35-и від Ярослава Савківа. Гравець побачив, що кіпер «МФА» задалеко вийшов і пробив – м’яч за допомогою вітру влетів точно в дев’ятку воріт – 2:2.

Вже на доданих арбітром хвилинах гри гості провели ще одну атаку й скориставшись помилками захисту закарпатців зуміли ще раз влучити в ворота мукачівців, однак гравець львів’ян знаходився в офсайді в момент удару, тому м’яч не був зарахований. Тож бойова нічия – 2:2 й мукачівці продовжують займати першу сходинку в групі.

Післяматчеві коментарі тренерів:

Віктор Ряшко, тренер «МФА»: «У ході матчу в нашої команди було достатньо моментів, щоб завершити поєдинок на свою користь. Але це є футбол: команда «Динамо» продемонструвала хороший футбол, кілька разів ловили нас на контратаках. Тож зважаючи на нереалізовані нагоди результат гри закономірний».

Д.Фіалка, тренер «Динамо» (Львів): «Матч видався цікавим, гадаю, що вболівальники, які спостерігали за поєдинком, отримали задоволення – це найголовніше. Щодо суперника, то «МФА» – якісна команда, дуже цікаво грати з такими командами, які грають в атакувальний футбол з контролем м’яча. Щодо завдань на сезон, то головна наша мета – виховувати якнайбільше гравців, які б у подальшому змогли перейти в професійний футбол», повідомляє Прес-служба «МФА».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах