20726
17:08 19.042019

17-річний ужгородець став чемпіоном світу з фехтування

Спорт 2782

Василь Гумен, який є вихованцем Закарпатської школи фехтування товариства «Динамо», виборов золоту медаль на Чемпіонаті світу з фехтування серед юніорів та юнаків, який проходив у Польщі.

На адресу начальника ГУНП в Закарпатській області полковника поліції Романа Стефанишина, який одночасно є і головою обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, надійшов лист-подяка за підписом т.в.о. першого заступника голови товариства «Динамо» України Євгена Крисова.

–Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України щиро вітає вас з вдалим виступом спортсмена-динамівця Василя Гумена – представника Закарпатської обласної організації товариства, на Чемпіонаті світу з фехтування серед юніорів та юнаків, який проходив з 6 до 14 квітня 2019 року в польському місті Торунь. Василь Гумен виборов золоту нагороду у фехтуванні на шаблях серед юнаків.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з розвитку фізичної культури і спорту серед працівників, військовослужбовців правоохоронних органів та членів ФСТ «Динамо» України. Бажаємо нових успіхів, – йдеться у листі.

17-річний ужгородець Василь Гумен є вихованцем обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо». Тренує юного фехтувальника тренер Сергій Горецький.

До слова, це перша за роки Незалежності України «золота» медаль на чемпіонатах світу вихованців «Динамо» Закарпаття, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах