20763
10:29 24.042019

Завтра «Минай» протистоятиме вінницькій «Ниві»

Спорт 2399

У четвер, 25 квітня (початок гри о 16:00), «Минай» проведе свій другий домашній матч у весняній половині сезону. Суперником буде вінницька «Нива».

До кінця чемпіонату залишилося 7 турів і враховуючи турнірну таблицю (три команди відстають від «Минаю» всього на 1 очко!), нашій команді слід брати у кожному матчі максимум очок. Наразі у «минайців» піднесений настрій: вони виконали задачу у Житомирі після не надто вдалого початку весняної частини Другої ліги. Тепер же слід цей успіх закріпити.

Футболісти зізнаються: розслаблятися ніхто не збирається. Як сказав автор переможного голу у ворота житомирського «Полісся» Вадим Страшкевич, попередня гра – це був міні-ривок, на якому не хочеться зупинятися. Тому «минайці» налаштовуються дуже серйозно.

Як і їх суперник. Вінницька «Нива» хоч і почала сезон з домашньої перемоги над «Чайкою» (1:0), то наступні дві гри програли: вдома «Ниві» (Тернопіль) 0:1 та тій же «Чайці» 1:2. Через це вінничани випали з лідируючої групи і відстають від першої 4-ки на 4 очки.

Команди у чемпіонаті грали між собою двічі. 8 вересня у Вінниці була зафіксована нульова нічия, а 10 листопада у Минаї наша команда у драматичному матчі виборола перемогу з рахунком 2:1. Мабуть той гол Яромира Лободи на останній доданій секунді пам’ятає кожен вболівальник нашої команди. Тим більше ця перемога дозволила піти на відпочинок у якості зимового чемпіона. Символізму цій події додає й той факт, що ворота вінницької «Ниви» захищав нинішній голкіпер «Минаю» Артем Кулініч. Ще у тій грі забивали Гегедош та Савошко.

До речі, Володимира Савошко у нинішній команді вже не має. Як і багатьох гравців. Практично 25 квітня закарпатці побачать нову вінницьку «Ниву», у складі якої 13 нових гравців та новий тренер – Колінз Нгаха. До речі, звільнився попередній наставник Денис Колчін якраз після поразки в Минаї…

Тим не менше, гра обіцяє бути непростою. Проте «минайцям» потрібна лише перемога. Якщо перемогою в Новоград-Волинському вони поправили своє турнірне становище, то грою у четвер «минайці» захочуть виправитися перед власними вболівальниками за поразку від «Чайки».

Попри ту гру у закарпатського колективу досі хороша домашня статистика: 10 перемог, 1 нічия та 2 поразки. Хочеться побачити нарешті 11 домашню вікторію, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах