20912
10:51 3.052019

Юні футболісти Страбичова та Худльова захищатимуть честь краю на всеукраїнських змаганнях

Спорт 1880

1 травня на селищному стадіоні Середнього пройшли фінальні обласні ігри з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».

У змаганнях брали участь переможці попередніх трьох етапів. Змагання проходили у двох вікових категоріях U-14 (2005 рік народження) та U-13 (2006 р.н.) У кожній віковій категорії виступало по чотири колективи.

Ігри проходили за олімпійською системою. У старшій віковій категорії (2005 р.н.) у півфіналах школярі Страбичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів перемогли юнаків із Руського Поля, що на Тячівщині 2:1, а футболісти із Великих Лаз доволі легко перемогли ліцеїстів із Ільниці – 3:0.

У грі за третє місце Ліцей-Ільниця та Руськополівська ЗОШ зіграли внічию 2:2. Долю матчу визначила серія післяматчевих пенальті, де точнішими були юні футболісти із Тячівщини – 3:1.

Фінальна гра також була напруженою і інтрига тривала до останньої хвилини. Основний час гри завершився результативною нічиєю – 1:1. У серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися футболісти Страбичова.

Таким чином, у старшій віковій категорії перше місце посіла Страбичівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, друге у футболістів з Великих Лаз, третє за Руським Полем, а четверте – у команди Ліцей-Ільниця.

Не менш цікаво та напружено проходили ігри у молодшій віковій категорії (2006 р.н.). У першому півфіналі Худльово та Станово розписало мирову – 1:1. Фіналіста визначали за серією пенальті, де перемогу отримали школярі з Худльова. А футболісти Тячівської ЗОШ №1 доволі легко здолали рокосовців – 4:0. У грі за бронзу школярі Рокосова на останніх хвилинах вирвало перемогу у станівців – 2:1.

У фіналі юнаки Худльова та Тячева в основний час зіграли внічию – 1:1, а серія післяматчевих пенальті була на користь худлівців – 3:1.

Таким чином, Худлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів посіла перше місце, Тячівська ЗОШ №1 – друге, Рокосівська ЗОШ – третє і школярі Станова на четвертому місці.

Окрім командних ігор проводилися особисті змагання на виконання технічних вправ.

Серед футболістів старшої вікової категорії у номінації «жонглювання» переміг Ростислав Шпеник із Страбичова (279 ударів), у молодшій – Едуард Шпирь із Рокосова (51 удар).

У номінації «удари на точність» серед юнаків 2005 р.н. переміг Михайло Удут з Ільниці (47 метрів), а серед учнів 2006 р.н. – Андрій Сойма з Тячева (40,5 м).

У номінації «удари на точність» перемогу святкували: серед старших Олег Куртанич з Великих Лазів (5 попадань), а серед молодших Іван Бисага зі Станова (5 попадань).

Після завершення змагань всі команди-учасниці фінального обласного турніру були нагороджені кубками та дипломами, а призери та переможці – медалями та грамотами, повідомляє ФФЗ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах