20982
15:01 6.052019

Вища ліга Закарпаття: огляд матчів 4-го туру

Спорт 1877

5 травня відбулися три із чотирьох матчів четвертого туру Вищої ліги області з футболу 2019.

«Вільхівці» – «Середнє» – 3:0

Команда з Тячівщини у попередньому турі зазнала розгромної виїзної поразки від рахівських «Карпат» (1:6), тож у домашній грі із середнянцями «Вільхівці» прагнули реабілітуватися перед рідними вболівальниками. Уже на 6-й хв. зустрічі Артур Апіян вивів господарів уперед. Мінімальна перевага «Вільхівців» трималася до середини другого тайму. На 65-й хв. Роман Білінський подвоїв гандикап своєї команди, а Мирослав Мудра за чотири хвилини до завершення основного часу встановив на табло остаточний рахунок матчу – 3:0.

«Витязь» (Концово) – «Карпати» (Рахів) – 2:1

Основний перебіг подій у цій зустрічі припав на першу 45-хвилинку. Господарям удалося забити швидкий м’яч: уже на 3-й хв. результативним ударом відзначився Руслан Соскида. Рахів’яни не розгубилися і змогли швидко відновити паритет: Іван Микуличинський на 12-й хв. чудово виконав стандарт і зрівняв рахунок – 1:1. Однак на перерву команди все ж пішли за переваги господарів (Руслан Соскида на екваторі першого тайму відзначився дублем). Після перепочинку обидві команди мали нагоди для взяття воріт, однак змінити рахунок не вдалося. Гра завершилася мінімальною перемогою «Витязя» (2:1).

«Поляна» – «Бужора» (Іршава) – 7:2

Гра на Свалявщині вийшла видовищною та результативною. Іршавці активно розпочали зустріч і на 5-й хв. повели в рахунку (гол в активі Івана Чізмара), однак втримати переможний результат не вдалося. На 9-й хв. Володимир Варваринець зрівняв рахунок, а ще через тринадцять хвилин Степан Стегура вивів «Поляну» вперед (2:1). На досягнутому господарі зупинятися не збиралися і ще до перерви створили собі гандикап у три м’ячі (результативними діями відзначилися Володимир Бабич (29) та Володимир Варваринець (37).

Переломити хід протистояння «Бужорі» не вдалося. «Поляна» у другій 45-хвилинці провела ще три результативні атаки і довела справу до розгрому – 7:2. У складі господарів відзначилися Степан Стегура (80), Володимир Бабич (90), ще один м’яч влетів у ворота гостей після автоголу Петра Кляпа (58). У складі іршавців результативним ударом відзначився Мирослав Ломага (65).

Поєдинок між виноградівським «Севлюшем» та МФА «Мункач» (Мукачево) перенесено, а дубівські «Карпати» звітний тур пропускали.

Розклад ігор 5-го туру:

12 травня (неділя)

«Бужора» (Іршава) – «Севлюш» (Виноградів).

«Карпати» (Рахів) – «Поляна».

«Середнє» – «Витязь» (Концово).

«Карпати» (Дубове) – «Вільхівці».

МФА «Мункач» (Мукачево) – вихідний.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах