21039
09:46 9.052019

Закарпатські команди – на  престижному міжнародному дитячому турнірі «Cordial Cup Slovakia»

Спорт 2435

Закарпатські команди взяли участь у престижному міжнародному дитячому турнірі Кордіал кап, який проходив у місті Пряшів з 3 по 5 травня.

Ужгородські юніори розпочали свої виступи на турнірі у групі А, де показали найкращий результат і вийшли з першого місця у півфінал. У групі вони перемогли МФК Сніну 3:2, Атлет Київ 3:2, угорський Дунканяр Регіо УФК 2:1, ФАМТ Пряшів 3:0 і зіграли внічию з Філо СЕ Ніредьгаза 0:0.

Мукачівці також здобули чотири перемоги, проте одна поразка залишила їх на другому місці. МФА виграли у Атлет Б Київ 1:0, Яночко Академі Кошице 2:0, Уйпешт 4:1 і поступились Татран Пряшів 1:4. І вийшли у півфінал за 5-8 місця.

У півфіналі підопічні Віктора Китриша здолали польський ЕСБАНК РАП Радомско 2:0 і дістались фіналу. Там їх чекала зустріч із господарями турніру пряшівським Татраном. В основний час глядачі голів так і не побачили, а в серії післяматчевих пенальті господарі були точнішими 3:4. Тож Зінедін везе додому срібний кубок та медалі.

Мункач у плей-оф зіграв внічию з Ніредьгазою 0:0, але переміг у серії пенальті 3:2. У матчі за п’яте місце мукачівці поступились київському Атлету 0:2.

Організаторами було відзначено ужгородського голкіпера Владислава Гливку, який отримав приз кращого у цій номінації, пише lobda

Довідка. Cordial Cup один з найбільших молодіжних турнірів в Європі. Турнір організовує пан Ганс Грублер (HG Sport Promotion) разом з Cordial Hotelgroup в Альпах Австрії. Турнір проводиться для хлопчиків в категорії U11, U13 а U15 і для дівчаток в категорії A15.

22 рік поспіль кваліфікаційні турніри відбуваються в семи країнах: в Німеччині, Австрії, Швейцарії, Франції, Італії, Словенії та в Словаччині. Переможці з усіх кваліфікаційних турнірів зустрінуться в фіналі Cordial Cup 2019 в Австрії в терміні 5-9 червня 2019. Серед відомих клубів компанію Татрану складуть Брешія, Лейпциг, Штутгарт, Барселона, Ред Бул Зальцбург, Аустрія Відень, Мюнхен 1860, Сенкт Галлен, Аусбург, Грассхопер, Нюрнберг та ін.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах