21127
15:01 12.052019

На Ужгородщині розпочався обласний чемпіонат з плавання

Спорт 2259

Відкритий чемпіонат Закарпатської області з плавання «Сакура» серед спортсменів з інвалідністю стартував сьогодні у спорткомплексі «Зінедін», що поблизу Ужгорода.На змагання, які проводять уже ввосьме, цьогоріч прибули 90 учасників – 15 команд із різних областей України, зокрема спортсмени з Києва, Житомира, Вінниці, Харкова, Львова, Кременчука, Херсона, Рівного, Луганська, а також закарпатські – з Ужгорода та Мукачева. Уперше цього року долучилася й команда з Тернополя.

Розпочали змагання з офіційного відкриття. «Від імені Ужгородського міського голови Богдана Андріїва вітаю всіх учасників чемпіонату, тренерів, суддів. Нам приємно, що Ужгород вкотре стає центром таких всеукраїнських змагань. Бажаємо вам із наснагою продовжувати займатися спортом, бути впевненими в своїх силах, здобувати нові перемоги», – зазначив на відкритті заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак.

Також із вітальним словом до учасників звернулися начальник Закарпатського регіонального центру «Інваспорт» Андрій Чегіль, та головний суддя змагань Лариса Рояк.

Після офіційного відкриття усіх учасників Відкритого чемпіонату Закарпатської області з плавання «Сакура» пригостили «сакуровими» (рожевого кольору) десертами від спонсорів. Далі провели розминку в басейні і перейшли до власне змагань.

Чемпіонат триватиме і завтра, завершившись нагородженням спортсменів, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба мерії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах