21271
11:04 15.052019

«Минай» сьогодні на своєму полі прийме чернівецьку «Буковину»

Спорт 1493

15 травня (початок гри о 17:00) у рамках пропущеного матчу 21 туру Другої ліги України з футболу закарпатський колектив зустрінеться з чернівецькою «Буковиною».

Враховуючи, що до кінця чемпіонату в групі «А» залишилося всього 3 тури, тому значимість очок у цьому поєдинку надзвичайно важлива. Як і важливо «минайцям» зберегти набраний переможний темп, який команда набрала після відставки Ігоря Харьковщенка і призначення в.о. Кирила Куренка.

«Минай» в останніх двох матчах здобув дві перемоги і не збирається втрачати очки вдома. Тим більше, наші футболісти підправили домашню статистику в цьому році. Після двох поразок нарешті здобули 11 перемогу на стадіоні «Минай». Тепер вболівальники чекатимуть на 12-ту.

Як зазначив після останньої гри в.о. головного тренера Кирило Куренко, у цьому поєдинку «Минай» планує зіграти з позиції сили і хоче продемонструвати яскравий футбол. Щоправда, в цьому матчі тренерський штаб не зможе розраховувати на повну обойму гравців – через перебір жовтих карток пропускатиме матч Василь Беца.

«Буковинців», попри останнє місце у групі «А», не слід недооцінювати. Зрештою, в клубі розуміють, що можуть вилетіти з Другої ліги і такій перспективі вони навряд радіють. Так, команда програє останні три матчі поспіль – «Черкащині-Академії», «Ниві» (Тернопіль) та вінницькій «Ниві». Але перед цим команда видала дуже хороший старт в цьому році і у 4-ох попередніх поєдинках набрала 6 очок. Між іншим, в цьому році чернівецька команда вже продемонструвала свою силу «минайцям» – у самому першому матчі 2019-го року. Тоді матч закінчився з рахунком 0:0.

Загалом це буде 4 матч в історії протистоянь. У першому колі «Минай» вдома виграв у чернівецької команди з рахунком 3:0 (Гегедош, Кобін, Кополовець), гостях було 0:0. Ще раніше наша команда виграла у «Буковини» у товариському матчі 3:2, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах