21439
14:59 21.052019

Хустські гандболісти – чемпіони області

Спорт 3815

Днями у Хусті відбувся чемпіонат області з гандболу серед юнаків 2006-2007 років народження. За чемпіонське звання боролися чотири команди з Берегова, Берегівського району, Ужгорода та Хуста.

Матчі проходили у запеклій боротьбі, адже кожна команда мріяла завоювати нагороди. У фінальній грі хустяни – вихованці тренера Віталія Богача (міська ДЮСШ “Хуст-Нарцис”) – зустрілися з гандболістами ужгородського “Спартака”. У безкомпромісному поєдинку гості поступилися господарям турніру. Відповідно третє й четверте місця посіли команди Берегова та Берегівського району.

Кращим гравцем команди-переможниці “Хуст-Нарцис” за підсумками гри став Олександр Штефуца, який проявив себе не тільки на рідному майданчику, але й у Рівному, де команда міста над Тисою взяла участь у Всеукраїнському турнірі.

Переможці нагороджені кубком, медалями та путівками в оздоровчий табір. Однак спортсмени не розслабляються – попереду активні та насичені тренування.

“Наша команда досить молода, тому, звісно, нам є куди рости та розвиватися. У цьому ми пересвідчилися на Всеукраїнському турнірі, де зустрілися з досвідченими командами з Києва, Луцька, Тернополя, Броварів, Рівного. До слова, дуже прикро, бо зазнали образливих поразок по одному голу, однак усе-таки продемонстрували достойну гру, посівши четверте місце. Це був, без сумніву, важливий досвід. Будемо й надалі розвиватися, працювати над помилками, завзято тренуватися, щоб достойно представляти наш край на всеукраїнському рівні. Щиро дякуємо за підтримку директору ДЮСШ “Хуст-Нарцис” Мирославі Науменко та заcтупнику директора Валерію Михальчуку ”, – поділився тренер хустян Віталій Богач.

Тож вітаємо юних хустян і їхнього тренера з перемогою на чемпіонаті області та бажаємо подальших спортивних злетів.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах