21492
14:05 24.052019

«Минай» на виїзді зустрічатиметься з тернопільською «Нивою»

Спорт 1675

В цю суботу, 25 травня (початок матчу о 17.00), в рамках 27-го туру Другої ліги України з футболу закарпатська команда проведе свою крайню гру в чемпіонаті. Суперник – тернопільська «Нива» і матч відбудеться на їхньому полі.

«Минай» вже забезпечив собі місце не нижче 2-го у групі «А». Якщо наша команда не підніметься після цього поєдинку вище у турнірній таблиці, то закарпатці візьмуть участь у стикових матчах за вихід до Першої ліги. Але є ще шанс поборотися за «золото».

Це залежить від гри в Тернополі, де нам потрібна тільки перемога і від гри у Млинові, де лідер групи А «Черкащина-Академія» гратиме гостьовий матч із рівненським «Вересом». У разі якщо «Черкащина» взагалі не набере очок у своїй грі, а «минайці» переможуть у «Ниви», то наша команда стане першою у групі і 1 червня гратиме у Кропивницькому «золотий» матч за чемпіонство із кременчуцьким «Кременем».

Але від «Минаю» залежатиме лише гра в Тернополі. Для підопічних Кирила Куренка це буде великою мотивацією – до того ж, є бажання завершити чемпіонат серією з 5 перемог поспіль.

Тренерський штаб зможе розраховувати на повну обойму гравців – дискваліфікованих нема. Така сама ситуація і у тернопільської «Ниви».

До речі, у наших суперників з мотивацією на цей поєдинок також все гаразд. Зокрема, це підтвердив у своєму останньому інтерв’ю екс-гравець «Минаю» та нинішній голкіпер «Ниви» Владислав Сидоренко. Голкіпер, який у минулому матчі вийшов у стартовому складі та відстояв на 0, зізнався, що на «Минай» команда налаштується серйозно і буде прагнути взяти максимум очок у грі з нами.

Тим більше, зараз у команди 4 перемоги у останніх 5 матчах – показник майже як у «минайців». А в останній грі «Нива» взагалі позбавила шансів на Першу лігу житомирське «Полісся», обігравши їх на виїзді.

На користь наших суперників говорить й той факт, що нашу команду вони вже обігравали на Тернопільському міському стадіоні. В першому колі, 12 серпня, «Нива» обіграла «Минай» з рахунком 3:2. Тоді у нашої команди відзначився Гегедош та Шпак. Проте 13 жовтня наша команда впевнено розібралася із суперником вдома – 3:0. Відзначився Кобін, Гегедош та Пиняшко, який у тій грі забив поки свій єдиний гол у Другій лізі.

І тепер наша команда розраховує на повторення цього результату. Адже на кону – можливість отримати «золоті» медалі групи А Другої ліги та пряма путівка до Першої ліги, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах