21954
14:07 19.062019

Василь Кобін: «Я починав як футболіст на Закарпатті і тепер починаю як тренер тут»

Спорт 2221

Новим наставником ФК «Минай» став екс-гравець донецького «Шахтаря», легенда закарпатського футболу – Василь Кобін.

Цього тижня він вже приступив до виконання своїх обов’язків. Під його керівництвом команда проводить збір на стадіоні «Минай» і готується до Першої ліги.

Це буде перша команда, в якій В. Кобін працюватиме в якості головного тренера. Що цікаво, саме у ФК «Минай» він грав свої останні матчі будучи ще гравцем. За нашу команду він зіграв чимало матчів у чемпіонаті Другої ліги та Кубку України, забив 3 голи.

«Керівництво ФК «Минай» зателефонувало і запропонувало очолити команду, – розповів Василь Кобін – Останнім часом я зосередився виключно на ресторанному бізнесі, але я знав, що це тимчасово і з футболом вирішив не зав’язувати. До того ж, я дуже засумував за ним. Я з 6 років займався футболом і просто так залишати його не хотів».

В. Кобін зізнається, у нього є своє бачення тренувального процесу і скоро він буде впроваджувати його у команді. «У свій час я попрацював з багатьма тренерами, у них було чому повчитися, – розповів він. – Зокрема, у Мірчі Луческу, якого вважаю одним з кращих у світі. Багато у нього навчився. І деякі моменти у нього перейняв».

До того ж, як зізнається В. Кобін, для нього «Минай» – не чужа команда. «Я починав як футболіст на Закарпатті і тепер починаю як тренер тут», – зазначив він. Також пообіцяв, що незважаючи на те, що сам він був захисник, але його команда буде демонструвати переважно атакуючий футбол, хоч наперед краще мати декілька ігрових схем, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини