22013
14:35 24.062019

Вища ліга Закарпаття: непоступливі господарі та висока результативність

Спорт 2076

У суботу, 22 червня, відбулися ігри десятого туру найвищого футбольного дивізіону краю.

Стартовий тур другого кола обласного чемпіонату з футболу подарував уболівальникам велику кількість результативних дій (22 м’ячі у чотирьох зустрічах) та відзначився успішними результатами господарів (3 перемоги та 1 нічия). Щодо інтриги, то її майже не було (за винятком поєдинку між мукачівцями та рахів’янами), адже команди-господарі діяли впевнено і задовго до фінального свистка гарантували собі необхідний підсумок гри.

«Вільхівці» – «Поляна» – 3:1

Обидва колективи борються за місця на п’єдесталі пошани, тож в очному протистоянні прагнули збагатити власну очкову скарбничку на максимальну кількість залікових очок.

Господарям удалося провести швидке взяття воріт (забитим м’ячем на 6-й хв. відзначився Мартин Бакша), яке допомогло команді комфортніше себе почувати на футбольному полі. «Поляна» намагалася відігратися, та успіхом ці спроби не увінчалися. Ба більше, на 33-й хв. команда з Тячівщини забила вдруге (гол в активі Мирослава Мудри). Від нервової кінцівки гри господарів убезпечив Олександр Грицкевич, котрий на 60-й хв. забив третій м’яч «Вільхівців». Вже в компенсований арбітром час Михайло Хміль один гол відіграв, однак на більше «Поляні» не вистачило ні часу, ні сил.

«Севлюш» (Виноградів) – «Витязь» (Концово) – 6:4

Виноградівський ФК впевнено крокує до захисту титулу чемпіона Закарпаття. У домашній грі з «Витязем» «Севлюш» пропустив чотири м’ячі, однак забив шість і завоював чергові три очки.

Уболівальники, котрі завітали на цю гру, напевне, не пожалкували, адже стали свідками десяти результативних атак. Щоправда обійшлося без інтриги, адже господарі постійно лідирували в рахунку. Хет-триком у складі команди-переможниці відзначився Михайло Чедрик (14, 46 пен., 58), ще по одному м’ячу до свого активу записали Артур Вайда (9), Юрій Чонка (39) та Михайло Реплюк (45). Покером у складі гостей відзначився Руслан Соскида (19, 84, 88, 89).

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Карпати» (Рахів) – 2:2

На 18-й хв. матчу ударом із-за меж штрафного майданчика Юрій Яремчук вивів рахівський колектив уперед, але втримати переможний результат «Карпатам» не вдалося. За кілька миттєвостей до свистка на перерву Олег Луців вийшов на ударну позицію і встановив паритет – 1:1.

На старті другої половини гри впевненіше виглядали мукачівці, які на 67-й хв. втілили свою перевагу в другий забитий м’яч (гол в активі Іллі Дьякова). Рахів’яни не заслуговували в цій грі на поразку, тож їхня результативна атака на 79-й хв. стала справедливим підсумком гри (Яремчук оформив дубль).

«Середнє» – «Бужора» (Іршава) – 4:0

Середнянці продемонстрували хорошу реалізацію і здобули переконливу вікторію над сусідом у турнірній таблиці. Якщо в першій 45-хвилинці колектив з Ужгородщини провів тільки одну результативну атаку, то в другій – три. Героєм зустрічі став Валерій Роля, який оформив дубль (29, 80). Ще по одному голу на свій рахунок записали Микита Гальчак (57) та Валентин Павлик (88). Завдяки цій перемозі «Середнє» зуміло покинути крайню сходинку турнірної таблиці, куди тепер змістилася «Бужора».

В 11-му турі зустрінуться:

30 червня (неділя)

«Севлюш» (Виноградів) – «Середнє»

«Бужора» (Іршава) – «Вільхівці»

«Поляна» – МФА «Мункач» (Мукачево)

«Витязь» (Концово) – «Карпати» (Рахів).

Олег МИКИТА

Турнірна таблиця

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах