22047
15:21 25.062019

Мукачівські футболісти стали срібними призерами Першої ліги ДЮФЛ України

Спорт 2237

У Чернівцях на двох стадіонах «Мальва» та «Буковина» пройшла фінальна частина чемпіонату ДЮФЛУ серед команд Першої ліги.

Гравці команди МФА U-17 у півфіналі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України (першої ліги) з футболу, який відбувся у Чернівцях, зуміли впевнено перемогти однолітків з КОЛІФКС (Костопіль) з рахунком – 4:1. Ковалями вікторії закарпатців стали Іван Станкович, Віталій Нерух та Богдан Древаль (дубль).

У фінальному протистоянні за чемпіонський титул мукачівці зійшлися з однолітками запорізького «Металурга». Вийшла цікава та змістовна гра, хоч наша команда й мала ігрову перевагу першими зуміли відзначитися саме гравці з Запоріжжя. Проте, невдовзі Іван Станкович відновив статус-кво – 1:1.

Та за 10 хвилин до фінального свистка «металурги» зуміли провести ще один м’яч, який у підсумку й визначив долю поєдинку.

Тож переможцями Першої ліги ДЮФЛУ стає запорізький «Металург», а наша МФА отримує срібний кубок та медалі, «бронза» дісталася ДЮСШ (Миколаїв), який в серіх післяматчевих пенальті переграв КОЛФІКС (Костопіль).

Нагадаємо вболівальникам, що за підсумками виступів в Першій лізі МФА вже наступний сезон – 2019/2020 розпочне в вищій лізі ДЮФЛУ, повідомляє Прес-служба МФА.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах