22162
10:32 3.072019

«Минай»» сьогодні проведе товариську зустріч з угорською «Вардою»

Спорт 1591

3 липня в рамках підготовки до Першої ліги України «Минай» проведе свій другий товариський матч в Угорщині.

Суперник також представляє елітний дивізіон цієї країни – це добре відома закарпатцям ФК «Варда» з Кішварди. Матч відбудеться на їхньому полі. Загалом це буде 6-а міжнародна товариська гра «Минаю» в історії та 4-а – в Угорщині.

«Варда» з Кішварди минулий сезон закінчила всього в 4 очках від зони вильоту – на 10-му місці. За 33 тури виграла всього 10 матчів, 15 програла і ще 8 зіграла внічию. Звісно, угорці прагнуть у наступному сезоні покращити свій результат, тому активно готуються.

Команда з Кішварди ще й особлива тим, що це найбільш українська команда чемпіонату Угорщини. У її складі – відразу 5 українців. Що цікаво, серед них і двоє закарпатців. Це екс-гравці «Говерли» Михайло Ряшко та Віктор Гей. Окрім них, в Кішварді грає вихованець «Ворскли» Богдан Мельник, луцької «Волині» Роман Карасюк та Антон Кравченко, який перейшов у «Варду» в це міжсезоння з донецького «Олімпіка».

Не забуваємо, що свого часу у «Варді» пограв сам Артем Мілевський, а також екс-гравець збірної Антон Шиндер. Ще зі знайомих облич у цьому клубі – бразилець Андерсон Піко, відомий за виступами за дніпровський «Дніпро».

Також цей клуб не чужим є для нашого Владислава Микуляка, який пограв тут трох та, особливо, для Володимира Корнутяка, який провів у Кішварді три роки. Очолює команду Аттіла Ревез.

Одним словом – суперник цікавий та сильний. Проте «минайці» будуть готові дати бій. У нашої команди непогана статистика товариських матчів на цих зборах. Так, за 3 матчі ще не було перемог, але було здобуто 2 нічиї в останніх матчах – і це виїзні матчі з учасником Ліги Європи та командою УПЛ. Хоч матч і товариський, але гравцям, звісно, хотілося б продовжити цю статистику і з 10-тою командою Угорщини.

Матч з «Вардою» розпочнеться в 18.00 за українським часом, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах