22171
10:40 4.072019

«Минай» зазнав розгромної поразки в Угорщині

Спорт 2047

Команда з Ужгородщини поступилася у своєму черговому товариському поєдинку 10-ій команді чемпіонату Угорщини – «Варді» з Кішварди. На їхньому полі «Минай» пропустив 4 голи. Натомість забив лише 1.

Цей поєдинок можна сміливо ділити на два тайми: успішний перший та другий – не надто. Звідси і такий результат.

Тренерський штаб, зважаючи на статус поєдинку, традиційно дав можливість зіграти всім новачкам та гравцям, які перебувають на перегляді в команді. І мабуть цей матч для Василя Кобіна дав чимало потрібної інформації напередодні старту у Першій лізі.

У першому таймі закарпатці успішно справлялися з 10-ою командою Угорщини на її полі. Гості відразу заволоділи м’ячем і почали контролювати хід поєдинку. Команда вчасно вмикала пресинг, якісно працювала без м’яча. Звісно, через певну незіграність нових гравців відчувався брак у атаці – не вистачало останнього пасу. Проте і суперник не надто багато що міг в атаці – вони загрожували воротам закарпатців хіба за допомогою дальніх ударів.

Нам цей прийом також вдавався – зокрема, непогано пробивав здалеку капітан Вагін. А ще загрожував воротам «Варди» Ощипко зі штрафного – його удар з 20 метрів пройшовся поруч зі стійкою.

Загалом, «минайці» дуже цікаво комбінували в першому таймі. І наприкінці перших 45 хвилин їм одна з атак вдалася. Півзахисник «Минаю» вдало змістився із флангу в центр штрафної і майстерно вирізав м’яч на Пиняшка, який увірвався у вільну зону з лівого флангу і перекинув голкіпера – 0:1.

Другий тайм наша команда також розпочала досить жваво та динамічно. Навіть могла збільшувати рахунок – на 48-ій хвилині небезпечний штрафний з лівого флангу закінчився тим, що м’яч пролетів поруч із стійкою.

Проте з часом господарі все частіше почали прибирати м’яч до себе. І включили свої фланги – на жаль, «минайці» були до цього не готові. На 62-ій хвилині півзахисник «Варди» відмітився дальньою діагоналлю зі своєї штрафної на фланг, звідки наслідував пас в центр штрафної, де форвард Кішварди був точним – 1:1.

За декілька хвилин «минайці» пропустили ще один, а потім – ще: тільки цього разу атаку господарі розпочинали лівим флангом.

На жаль, на цьому «Варда» не заспокоїлася. І на 78-ій ще й реалізувала стандарт – вдало розіграли кутовий.

«Минайці» намагалися зробити відрив у рахунку трохи меншим, але не вистачило везіння та часу. У підсумку 1:4. Це перша поразка нашої команди в Угорщині за 4 матчі.

Проте товариські матчі для цього і потрібні, щоб розуміти свої помилки та виправляти їх. І рухатися далі – попереду ще чимало насичених тренувальних буднів та товариських ігор. Попередньо, наступний свій спаринг «Минай» проведе також в Угорщині – з «МТК» з Будапешту, який минулого сезону вилетів з Вищої ліги чемпіонату цієї країни.

До речі, у складі «Варди» проти «Минаю» у другому таймі вийшов грати вихованець закарпатського футболу Віктор Гей. Також за Кішварду грали українці Карасюк, Кравченко та Мельник, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах