22239
10:34 10.072019

Сьогодні «Минай» проведе черговий міжнародний поєдинок

Спорт 3244

На цьому тижні у «минайців» заплановано два матчі в Угорщині. Один з них сьогодні, 10 липня (початок о 18:00). Вперше цього літа це буде суперник не Вищої ліги Угорщини, а Першої. Хоч насправді ще минулого сезону ця команда грала серед еліти.

Суперником «Минаю» буде – «МТК» з Будапешту. Гратимуть на стадіоні «Hidegkuti Nándor» в столиці Угорщини. Минулий сезон для столичних виявився невдалим – команда посіла 11 сходинку в чемпіонаті Угорщини (там всього 12 у Вищій лізі). До рятівної 10-ої сходинки не вистачило 4 очки. Загалом «МТК» в минулому сезоні здобув 10 перемог, 4 нічиїх та у 19-ох матчах програв.

Наразі команда готується до ігор у Першій лізі. Навряд клуб з Будапешту захоче надовго затримуватися там, амбіції ж не ті, тому наразі йде серйозна підготовка до сезону.

Між іншим, «МТК» з Будапешту цікавий для закарпатців не тільки як спаринг-партнер для «Минаю», а й тим, що у клубі грає 19-річний закарпатець Антон Бідзіля. Минулого сезону цей фланговий захисник, який більше двох років провів у клубній системі «МТК», нарешті дебютував за дорослу команду. І не просто дебютував, а навіть увійшов у символічну збірну 23-го туру після гри з «Уйпештом». Тепер на молодого закарпатця дуже розраховують в команді.

Минулого сезону за «МТК» грали ще два українця – голкіпер Артем Кічак та екс-гравець нашої збірної, фланговий захисник Євген Селін. Але після втрати клубу можливості грати у елітному дивізіоні, вони залишили Будапешт.

Для «минайців» товариський поєдинок з «МТК» стане 5-им матчем в Угорщині. І першим взагалі в столиці країни. Раніше в історії клубу «Минай» у таких містах ще не грав. Наша команда дуже розраховує показати хороший результат після останнього невдалого товариського поєдинку з «Вардою» у Кішварді, який ми програли 1:4. Водночас не варто забувати, що це лише товариський поєдинок і головна мета – підготуватися через них до Першої ліги, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах