22315
14:24 17.072019

«Минай» на своєму полі протистояв «Агробізнесу»

Спорт 1901

Закарпатський колектив мінімально поступився у своєму першому домашньому товариському поєдинку в цьому сезоні. У грі з майбутнім суперником по Першій лізі «Агробізнесом» з Волочиська закарпатці програли 2:3. «Минай» продемонстрував цікаву гру, але суперник краще скористався своїми можливостями в атаці.

У цій грі тренерський штаб Василя Кобіна вирішив зіграти за цікавою схемою – в три захисника та два крайніх фулбека, які відповідали за всю бровку. В нападі все звично – два атакуючих та один чистий нападник.

І з такою розстановкою команда демонструвала цікаву гру: «минайці» частіше контролювали м’яч, швидко доставляли його до штрафної, ось тільки у ворота м’яч все ніяк не хотів залітати. У перші двадцять хвилин хороші моменти виникли у Гегедоша та Пиняшка, але їх ударам не вистачало точності. Натомість на 17-ій суперник провів зразкову контратаку, яку завершив на 17-ій хвилині Сікорський – 0:1.

До речі, підопічні Маркевича (не той що Мирон, а його сина Остапа) добре грають не лише на контратаці, а й при стандартах – і це вони довели на 34-ій хвилині, коли завдяки грі на другому поверсі скористалися розіграшом кутового – 0:2.

Створювали небезпеку при стандартах і «минайці». Зокрема, після кутового хороший мав момент Гегедош, але не попав. Мали, щонайменше, і дві можливості зі штрафних, назначених поруч чужих воріт, але ні Гегедош, ні Маїк не забили. Єдиним, хто зумів використати момент у першому таймі був Пиняшко. Василь відзначався активністю протягом всього першого тайму і був нагороджений голом. Він скористався асистом Стасюка у штрафну зону, у два дотики обробив м’яч і точно пробив у дальній кут – 1:2.

У Пиняшка були моменти і у другому таймі. Найвірогідніший – на 56-ій хвилині: знову в господарів з’явилася хороша нагода завдяки призначеному штрафному неподалік воріт. Гегедош пробив «на виконання» і потрапив у стійку, а Пиняшку не вистачило трохи, щоб зіграти на добиванні.

Були в «Минаю» й інші моменти. Команда контролювала м’яч, диктувала темп, але в атаці чогось не вистачало. Натомість «Агробізнес» уміло користувався контратаками. І одну з них ще раз зразково провів на 87-ій хвилині – відзначився Семенець.

Закарпатці, до їх честі, боролися до останнього, проте змогли відіграти лише один м’яч. Карноза, який вийшов у другому таймі, заробив одинадцятиметровий і сам же його реалізував. Підсумковий рахунок гри – 2:3.

«Минайці» програли у цьому товариському поєдинку, але мабуть цей матч стане додатковою мотивацією на вже офіційну гру з «Агробізнесом», яка відбудеться на цьому стадіоні 14 вересня. Тоді можна буде взяти реванш.

Цей поєдинок дав чимало інформації для тренерського штабу перед стартом офіційного сезону. Попереду – тренування та ще два товариських поєдинки, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах