22364
12:37 22.072019

«Минай» на завершальних хвилинах поступився винниківському «Руху»

Спорт 1501

Загалом, це був третій товариський поєдинок нашої команди на власному полі за минулий тиждень. І можна сказати, що за змістом це була чи не найкраща наша гра. На фоні дійсно потужної команди досвідченого білоруського тренера Леоніда Кучука «минайці» виглядали дуже і дуже гідно.

Тренерський штаб Кобіна і в цьому матчі використав тактику в три центральних захисники, два фулбеки, два в центрі, два атакуючих півзахисника і один центрофорвард. «Минайці» таки засвоїли цю нову схему, тому що виглядали дуже пристойно. В першу чергу, закарпатці дуже непогано захищалися. «Рух» – колектив високих гравців, які класно грають на другому поверсі. Але «минайці» з цим справилися і не давали можливість себе «продавлювати».

Ще наша команда вміло виходила з-під пресингу гостей. Підопічні Кучука постійно застосовували його і працювали без м’яча, намагаючись змусити помилятися наших захисників, але «минайці» справилися з викликом і без зайвих хвилювань виходили з нього короткими передачами.

І на цьому фоні ми не забували атакувати. Закарпатська команда мала декілька вірних нагод для голу. На 8-ій хвилині господарі заробили небезпечний штрафний в метрах 15 від воріт. Зрозуміло, що це була точка Артура Карнози, який і скористався нагодою. На жаль, м’яч потрапив у стійку, а на добиванні ніхто з наших гравців не встиг. Під кінець першого тайму мав момент Петро Стасюк. Він і у цьому поєдинку був одним і з кращих, а у конкретному матчі міг відзначитися голом. Змістився з флангу, обіграв опонента і пробив у дальню «шістку» – мимо.

Стасюк міг забивати і у другому таймі. Але його удар на 89-ій хвилині парирував голкіпер гостей Ілющенков. Перед цим хороший момент був у Шпака та Кополовця. Вони втекли у контратаку, удар Олексія парирував голкіпер, а удар спортивного директора «Минаю» витягнув на себе захисник.

«Рух» такою кількістю моментів похвалитися не міг. Вони наступали на ворота, але всі атакуючі випади досвідченої команди руйнувалися гравцями «Минаю», які чітко читали всі моменти гостей.

На жаль, вже на доданих арбітром хвилинах господарі таки пропустили контратаку «Руха», коли самі атакували, намагаючись вирвати перемогу. І гості скористалися моментом – 0:1.

Проте у вболівальників після цієї гри має бути чимало оптимізму. Адже «минайці» на фоні грізної сили (а «Рух» в цьому сезоні ставить амбітні цілі) продемонстрували хороший футбол – і реалізуй бодай один момент могли б і перемогти. Що ж, буде ще можливість взяти реванш – в Першій лізі вони грають знову 12 жовтня на цьому ж стадіоні.

Після цього поєдинку «Минай» продовжив підготовку до сезону у звичному режимі. І готуватиметься безпосередньо до першого туру, який відбудеться 27 липня, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах