22414
15:00 26.072019

Цікавий факт: у закарпатському ФК майже півкоманди родичів

Спорт 2884

Футболу віддані цілими родинами. Прикладом сказаного слугує першолігівський колектив із Західної зони ФК «Боржавське». У ньому на поле нерідко виходить ледь не півкоманди Бричів. Якщо ж точніше – цілих 5.

На фото: Два Михайла – батько та син

Михайло Брич, президент і гравець команди, зазначає: крім нього, (мовою оригіналу) «син мій, що заднього захисника, Брич Михайло, два сусіди, родичі та сватове, Брич Юрій Юрійович і Брич Василь Юрійович, два брати, і племінник. Ми перший рік граємо в першій лізі. Набагато складніше ніж у районному чемпіонаті. Думаю, наступного року будемо краще грати. Тим більше, що минулий рік пропускали навіть у районі; тому важко за один рік зібрати команду. Але вже щось виходить. Думаю, у другому колі додамо, можливо ще дозаявимо двох-трьох хлопців. Будемо старатися».

Справді, у команді поки не мають високих спортивних здобутків. Утім, крок за кроком дебютант Західної зони набуває важливого досвіду. Із ним до ФК «Боржавське» з Виноградівщини обов’язково прийдуть перемоги. А поки всі просто отримують задоволення від гри. Недарма ж народна мудрість говорить: «У дружній родині і в холод тепло», повідомляє Федерація футболу Закарпаття.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах