22914
11:23 23.082019

До Дня Незалежності України в Ужгороді провели турнір з міні-футбол

Спорт 1900

Змагання з міні-футболу серед команд мікрорайонів міста Ужгород відбулися 22 серпня на штучному майданчику стадіону «Автомобіліст».

Участь у турнірі взяли 7 колективів. Вони утворили дві групи. По дві кращі команди виходили до півфіналу. Так, у групі «А» доводили, хто краще грає в футбол, команди «Маямі», «Лідер», «Проспект-Junior» та «Вул. Івана Франка». У групі «В» – мірялися силами «Шахта», «Корзо» та «Загор». Усі команди представляли різнобічну географію міста Ужгород: проспект Свободи, вулиці Руданського, Оноківську, Загорську, Івана Франка, Новий р-н, Корзо. За результатами групового раунду до півфіналу потрапили команди «Вул. Івана Франка», «Проспект-Junior», «Шахта» та «Загор».

У першій півфінальній зустрічі фаворити турніру («Проспект-Junior») досить несподівано зазнали нищівної поразки від амбітної команди «Шахта» з рахунком 0:3. В іншому півфіналі команда з вулиці Івана Франка поступилася футболістам «Загор» (вул. Загорська) 1:2, які і стали другим фіналістом.

У матчі за бронзові нагороди зустрілись команди «Проспект-Junior» та «Вул. Івана Франка». З рахунком 3:2 у серії пенальті перемогу святкували юні проспектівці: Олександр Бертич, Владислав Варга, Степан Хамник, Іван Борка.

Фінальна зустріч, яка звела «Шахту» та «Загор», виявилась на славу. На майданчику точилася безкомпромісна чоловіча боротьба із великою жагою до перемоги. У кінцевому результаті мінімальну перемогу з рахунком 4:3 здобула команда «Шахта», честь якої захищали Віктор Шпонтак, Андрій Зізич, Юрій Прокоп, Павло Повханич. Команда «Загор» (Максим Об’єдков, Артур Веселовський, Ярослав Канаш, Олександр Гадьмаші, Олександр Орос, Назар Марич) задовольнилась другим місцем.

Усі команди-призери були нагороджені почесними кубками та дипломами, а гравці – медалями та грамотами.

Оргкомітетом були також відзначені кращі в номінаціях:

Воротар – Ростислав Бондаренко («Вул. Івана Франка»).

Гравець – Максим Об’єдков («Загор»).

Бомбардир – Юрій Прокоп («Шахта»).

Арбітр – Федір Дувалка.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах