23132
12:15 30.082019

ФК «Ужгород» спробує перервати безвиграшну серію

Спорт 1836

Завтра, 31 серпня (початок гри о 17:00), на ужгородському стадіоні «Авангард» відбудеться матч 6-го туру Другої ліги України з футболу, в якому «Ужгород» прийме «Чайку» (П.Борщагівка).

Головна команда обласного центру Закарпаття 27 липня дебютувала на професійній футбольній арені. Тоді підопічні Василя Варги на виїзді перемогли чернівецьку «Буковину» (1:3). Минуло більше місяця: ужгородці за цей час провели чотири матчі в рамках Другої ліги та один у Кубку України, однак до свого активу вдалося занести тільки одну нічию, інші матчі завершилися на користь суперників.

У турнірній таблиці Другої ліги групи А закарпатці розташувалися на сьомій сходинці (4 очки). Майбутній суперник займає восьме місце з ідентичною кількістю очок, але в «Чайки» на одну зіграну гру менше.

Ужгородський ФК у найближчій грі налаштовуватиметься винятково на перемогу, адже позиція у нижній частині турнірної таблиці не відповідає амбіціям команди. Лідерство втримує тернопільська «Нива», яка набрала 12 очок. Рівненський «Верес», житомирське «Полісся» та хмельницьке «Поділля» займають 2–4 місця (в усіх трьох команд по 10 залікових балів).

Інші матчі 6-го туру:

31 серпня (субота)

16:00. «Діназ» (Вишгород) – «Калуш»

17:00. «Нива» (Тернопіль) – «Поділля» (Хмельницький)

17:30. «Буковина» (Чернівці) – «Полісся» (Житомир)

1 вересня (неділя)

17:00. «Оболонь Бровар-2» – «Верес» (Рівне).

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах