23370
15:13 9.092019

«Минай» на виїзді протистоятиме харківському «Металісту 1925»

Спорт 1915

Після чергової домашньої перемоги – знову складний виїзд. Цього разу в рамках 8 туру закарпатці вперше відправляться до Харкова зіграти на красені стадіоні «Металіст» із одним з фаворитів цьогорічного сезону – місцевим «Металістом 1925». Гра відбудеться  9-го вересня (стартовий свисток пролунає о 19:00).

Харківська команда вже зараз доводить свої амбіції. Вони посідають 2 сходинку після 7 турів, маючи в активі 4 перемоги, 2 нічиї та всього 1 поразку. У них 14 очок і відстають всього на 2 пункти від лідера, «Агробізнеса», з яким нам грати вже цієї суботи.

До того ж, команда тренера Андрія Демченка виграла останні три поєдинки поспіль, якщо не враховувати кубкову гру з «Інгульцем». З іншої сторони, їхня домашня статистика не така переконлива: «Металіст 1925» на рідній арені з 4 матчів виграли лише 2, а 1 – взагалі програв. До речі, нинішньому лідеру Першої ліги.

Ще один важливий факт: харківчани найменше пропустили з усіх команд – всього 4 голи. Гадаю цього цілком достатньо аби зрозуміти – очікуємо важкої гри.

До того ж, «Металіст 1925» ще й підсилився на цьому тижні – до команди приєдналися голкіпер Владислав Федак з «Вереса» та форвард Максим Прядун з київського «Арсеналу». Ще раніше команда підписала голкіпера Арсена Беліменка, захисника Олександра Османа, а також півзахисників Михайла Шершня, Антона Савіна, Олександра Демченка, Владислава Дмитренка, Євгенія Проданова, Віталія Кольцова, Євгена Білоконя, Лукаса, Додо та форварда Сергія Петрова.

Проте і «минайці» налаштовані на цей матч. Закарпатці ще ні разу в Першій лізі України не вигравали на виїзді – мають 2 нічиї та 1 поразку. Особливим буде цей матч для Роберта Гегедоша, який два сезони відіграв за дубль харківського «Металіста» та, звісно, для Василя Кобіна, який у Харкові в кольорах «Металіста» пограв рік та забивав свою відому бісіклєту, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах