23419
12:32 11.092019

Футболісти «Минаю» поділилися враженнями після перемоги над «Металістом 1925»

Спорт 1555

Перша виїзна перемога «Минаю» у Першій лізі Укпаїни далася команді досить важко.

У грі була справжня драма: два вилучення, три пенальті, пропущений гол від суперника в меншості, вирвана перемога на 89-ій хвилині, яка залишила у розпачі 9,5 тисяч вболівальників на стадіоні і яка подарувала радість тисячам закарпатців у екранів свого телевізора/ноутбука. Одним словом, ця гра не залишила байдужим нікого.

І героїв у цієї гри достатньо. Практично кожен з «минайців» приклався до цієї історичної перемоги над потужним суперником.

Ось що розказують про цей матч самі футболісти:

Автор першого голу Максим Гавриленко: «Задоволений, що забив. Чесно, не очікував, що Микуляк у тому епізоді буде подавати прямо на мене. Перед кожною грою тренер розподіляє, хто і іде гратиме при стандартах. Я у основному граю на дальній штанзі. І якраз співпало, що Рижий добре подав і у мене вийшло забити гол».

До речі, саме на Гавриленку сфолив форвард «Металіста» Прядун, завдяки чому отримав другу для харків’ян червону картку. «Тоді мені на полі здавалося, що порушення було не таке серйозне, – розповів постраждалий. – Він не сильно зачепив мене. Але коли подивився повтор, то побачив, що якби він точніше попав мені у ногу, то, повірте, була б біда…». І продовжив: «Замість того, щоб йти вперед та забити пару голів і закінчити спокійно гру, ми чомусь розгубилися. – Що саме з нами відбулося сам не розумію… Треба розібратися та рухатися далі».

Ось що гру розповів автор переможного голу у грі Роберт Гегедош: «Головне, що ми виграли та привезли додому 3 очки. Хоч і повинні були не доводити цю гру до такого «валідолу». Ми вперше грали з перевагою у два гравці і для нас це виявилося морально важко, ось і розгубилися. Добре, що після 2 пропущеного голу встигли виправити ситуацію. До речі, епізод, коли забили третій, був показовим – саме так ми мали грати у більшості».

«Якщо чесно, то перед грою думав, що якщо заб’ю, то не буду святкувати, – продовжив форвард. – Все-таки, «Металіст» – це моя колишня команда. Але коли забив на 89 хвилині, то такі емоції було важко контролювати. Загалом, вся наша команда – молодці. Проявили характер і довели ще раз, що з нами будь-якій команді в Першій лізі буде важко».

Відзначився у цій грі і Владислав Микуляк. На його рахунку гольова передача та зароблений пенальті.

«Гра вийшла напруженою та цікавою, – розповів він. – Нам вдалося першими відкрити рахунок. Перед грою Василь Кобін казав, що давно не забивали зі стандартів і до них треба віднестися відповідальніше. Так і сталося. Потім в гру все більше почав втручатися суддя. Чи порушували на мені правила? Так, захисник потягнув мене рукою. Ось чи тягнуло це на жовту – питання до арбітра. Добре, що нам вдалося піти на перерву з рахунком на нашу користь. А другий там взагалі вийшов «валідольний».Треба забувати цю гру і готуватися до наступної, адже ми будемо приймати лідера…».

Ця перемога не була б можливою, якби не воротар Андрій Попович. Він, між іншим, вийшов на гру з капітанською пов’язкою.

«Дуже важко далася нам ця перша перемога на виїзді, – розповів голкіпер. – Так, були помилки, але їх будемо вже розбирати на тренуваннях. Відбив пенальті? Не сказав би що вгадав удар Кольцова, просто чуйка була, що буде бити саме туди. Приділяю увагу відбиттю пенальті на тренуваннях. На спір тренуємося з Нурієвим: допомагаємо один одному. Що стосується капітанської пов’язки, то мені було приємно, але основне те, що ми виграли».

Що стосується наступної гри, то «минайці» зізнаються: гра буде бойовою! «Буде дуже цікава та складна гра, – зізнався Максим Гавриленко. – Дуже хочеться аби прийшли в суботу люди на стадіон та нас підтримали. А ми зробимо все для перемоги!», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Всі новини