23631
13:46 20.092019

«Минай» спробує збагатити очкову скарбничку в матчі проти запорізького «Металурга»

Спорт 1720

20 вересня (початок гри о 18:00) у рамках 10-го туру Першої ліги України з футболу «Минай» зіграє із запорізьким «Металургом». Так, нині – це остання команда Першої ліги. Проте це не змінює той факт, що на «минайців» очікує дуже складний поєдинок.

Запорізький «Металург» – команда, яка останньою відібралася у Першу лігу. Клуб з козацького міста програв у стикових матчах «Агробізнесу» своє право відібратися у цей дивізіон. Проте у останній момент відмовився від участі в чемпіонаті київський «Арсенал», і його місце зайняв «Металург».

Щоправда, наразі клуб зі славетною футбольною історією не може віднести собі у актив ці 9 турів у Першій лізі. Вірніше, 7 турів, де команда поступилася. Що цікаво, єдині свої очки «Металург» здобув саме на виїзді – у Києві зіграли 3:3 із «Оболонь-Бровар» та 3:0 у Черкасах з «Черкащиною». Тепер вони на останньому місці з 4 очками.

А ось три своїх домашні матчі на «Славутич-Арені» запорізький колектив програв: «Інгульцю» 0:2, «Металісту 1925» 1:4 та «Руху» 0:1. Експерти стверджують: далася взнаки невизначеність чи буде команда грати саме в Першій лізі. У міжсезоння запоріжці поповнилися молоддю, яку ще треба обкатувати плюс дався взнаки рівень суперників.

Щоправда, вже минуло 9 турів і «козаки» вже починають приходити до тями. Як ми вже зазначали, два тури тому вони здобули першу перемогу, а в минулому турі 58 хвилин утримували нічию на виїзді з «Гірником-Спорт».

Тому молоді, голодні до перемог гравці «Металурга» можуть завдати проблем нашій команді. Тим більше, на «Славутич-Арені» їх вперед будуть підганяти тисячі запоріжців, які дуже люблять футбол і вміють підтримувати свій клуб.

Це розуміють і «минайці». Автор дублю в останньому матчі команди Роберт Гегедош у нещодавньому інтерв’ю зазначив, що закарпатці їдуть до Запоріжжя виключно за перемогою, хоч і розуміють, що буде важко.

До речі, «Минай» вже грав із «Металургом» – це був товариський матч на штучному полі «Камелоту» 14 березня минулого року. Тоді гості із Запоріжжя перемогли з мінімальним рахунком 0:1.

Тепер для клубів буде їх перша офіційна зустріч, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах