23692
12:36 25.092019

Головна футбольна команда Закарпаття боротиметься за вихід до 1/8 фіналу Кубка України

Спорт 1878

25 вересня «Минай» вдруге у своїй історії зіграє матч 1/16 фіналу (або ІІІ попередній раунд) Кубка України. Цього разу суперником буде луцька «Волинь», яка також грає у Першій лізі.

В минулому році минайці впевнено подолали цей бар’єр в цьому турнірі. Було це рівно рік тому, 26 вересня 2018-го. Тоді закарпатці обіграли вдома «Миколаїв» з рахунком 3:1.

Цього разу буде не менш складно. Закарпатці хоч і грають з «Волинню» у одній лізі, але ще з цією командою не зустрічалися. Як і «Минай», команда з Луцька також у попередньому етапі цього турніру грали на виїзді – і також з клубом з Другої ліги. Якщо закарпатці переграли у драматичному матчі «Калуш» 2:1, то «Волинь» – хмельницьке «Поділля», яке перемогли лише у серії післяматчевих пенальті (1:1 в основний час і 4:5 з пенальті).

Загалом, луцька команда поки не демонструє ті результати, які від них очікують – а чекають від них виходу в УПЛ. «Волинь» після 10 туру Першої ліги посідає лише 8 сходинку, маючи в активі 3 перемоги, 4 нічиї та 3 поразки. Не радує команда своїх вболівальників і останні два тури: вдома луцькі футболісти не виграли у «Балкан» (2:2), а на виїзді поступилися «Металісту 1925» (0:2).

Після останньої гри наставник команди Андрій Тлумак навіть вирішив подати у відставку. Але буквально сьогодні стало відомо, що він таки продовжить роботу з клубом.

До речі, у Тлумака на «Минай» буде особлива мотивація. Адже свого часу грав з нинішнім головним наставником команди Василем Кобіним та спортивним директором Михайлом Кополовцем у одній команді. Тепер вони – по різні сторони. І на кону 1/8 фіналу Кубку.

Проте й інших мотивацій для цієї гри буде чимало. Зрештою, це кубкова гра і переможець тут може бути лише один.

«Минайці» у гарному настрої готуються до цієї гри – у них вже 4 поспіль перемоги і 4 поспіль перемоги на рідному стадіоні. То чому б не продовжити цю чудову традицію?

Матч розпочнеться о 16.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах