23847
13:57 4.102019

«Минай» має хороші шанси збільшити свою переможну серію до семи матчів

Спорт 2566

Завтра, 5 жовтня (початок гри о 15:00), «минайці» зіграють свою шосту виїзну гру в рамках 12 туру Першої ліги України з футболу. Гратимуть на Полтавщині в місті з милозвучною назвою – Горішні Плавні. Суперник – місцева команда «Гірник-Спорт».

Цей клуб наразі займає 12 сходинку в Першій лізі. В їх активі 11 очок: 3 перемоги, 2 нічиї та 5 поразок. Що цікаво, команда не надто вдало грає вдома: з 5 матчів вони 3 рази поступилися і лише 1 гру виграли.

До того ж, минулого місяця у відставку подав, при чому зі скандалом, головний тренер команди Володимир Мазяр. І очолив відразу майбутнього суперника закарпатців по Кубку – ФК «Львів». Тепер до матчів команду з Горішніх Плавнів готує Ігор Жабченко, який раніше вже працював з цією командою з 2013-го по 2016-ий рік.

І це дуже допомогло команді. У останніх двох іграх «Гірник-Спорт» здобув дві перемоги. Щоправда, над останніми командами ліги – запорізьким «Металургом» та «Черкащиною». Тим не менше, очевидно, що зміна тренера пішла на користь команді.

Слід також врахувати, що «Гірник-Спорт» останній тур Першої ліги взагалі пропускав – їхній матч з львівським «Рухом» перенесли за згодою сторін. І це, звісно, дало команді зайвий тиждень відпочинку, а це перевага над закарпатцями, які в суботу будуть проводити вже третій матч за 10 днів.

Проте наша команда не зважає на труднощі і відправилася на Полтавщину за позитивним результатом. Як зазначив «минаєць» та екс-гравець «Гірника» Антона Кіча, хлопці будуть боротися лише за перемогу. Сьому поспіль, між іншим. І третю поспіль на виїзді, між іншим, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах