23937
09:05 9.102019

В Ужгороді відбувся міжнародний турнір з петанку Каштан-2019

Спорт 3380

Протягом трьох днів в Ужгороді тривали ігри Міжнародного турніру з петанку “Каштан-2019”.

Це один з найбільших турнірів у Центральній Європі і проводиться в Ужгороді вже 12-й раз.

Цього разу до Ужгорода приїхали петанкісти з Литви, Білорусі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі, Данії, Швеції, Бельгії, Німеччини. Всього понад сто учасників змагалися в трьох дисциплінах: тет-а-тет (один проти одного), дуплети (по два гравці в команді) та триплети (по три гравці в команді).

У змаганнях тет-а-тет перемогу здобув петанкіст з Братислави Міхал Дзурік, який у фіналі переміг свого земляка Яна Газдіка. У поєдинку за третє місце поляк Марцін Хмієль переміг чеха Владіміра Бразду. Кращими з ужгородців став Михайло Тарканій, який закінчив турнір у групі з 9 по 16 місце.

У змаганнях дуплетів перемогу святкували знову ж таки словаки. Команда у складі Міхала Дзупіка та Романа Раконца у фіналі перемогла пару з Польщі Яцек Шульц та Марцін Хмієль.

У поєдинку за третє місце дуплет у складі черкащанки Юлії Машаровської та шведа Джонні Екхольма перемогли команду зі Словаччини у складі Ігора Волчека та Романа Ізо.

У вісімці кращих цього турніру були також ужгородець Ігор Заславський, який грав у команді з Маріо Презутті (Данія) та мукачівець Євгеній Ліховідов, який грав у команді з Пітером Гілладе з Бельгії.

Найбільшого успіху досягли ужгородські спортсмени у змаганнях команд-триплетів. Аболютними чемпіонами цього турніру стала команда у складі ужгородця Кирила Воротинцева, який грав разом з Емілією Шульц та Мареком Дравцем з Польщі. Друге місце у команди у складі ужгородця Івана Ганусича та Миколи Ступаки й Володимира Куровського з міста Ніжин.

Бронзові нагороди у словацької команди у складі Міхала Дзуріка, Романа Раконца та Дани Ключкової.

До слова, у турнірі “Б” змагань команд-триплетів перемогу здобув триплет у складі ужгородця Петра Гойса, словака Яна Газдіка та шведа Джонні Екхольма.

ProZak

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини