23944
12:26 9.102019

Сьогодні у футбольному двобою «Ужгород» зійдеться з «Калушем»

Спорт 2384

Поєдинок 14-го туру Другої ліги України з футболу відбудеться 9 жовтня на ужгородському стадіоні «Авангард». Початок зустрічі о 16:00.

«Калуш» та «Ужгород» – сусіди у турнірній таблиці. Колектив з Івано-Франківщини у 12-и поєдинках здобув 18 очок. У скарбничці команди із Закарпаття на два залікові бали менше. В очному протистоянні обидва ФК прагнутимуть взяти максимум очок, аби приблизитися до топ-3, до якої входять тернопільська «Нива» (26 очок), житомирське «Полісся» (24) та вишгородський «Діназ» (21).

У першому колі змагань калушани на своєму полі здобули вольову перемогу над «Ужгородом» з рахунком 2:1. Голом у складі закарпатської команди відзначився Машталір. До слова, Сергій у нинішньому сезоні забив п’ять голів і входить до когорти кращих бомбардирів Другої ліги України.

Поєдинок із «Калушем» пропустить основний гравець «Ужгорода» – Владислав Павленко (в опорного півзахисника перебір жовтих карток). Сподіватимемося, що це не завадить закарпатській команді здобути позитивний результат.

Інші матчі 14-го туру:

15:00. «Чайка» (П.Борщагівка) – «Верес» (Рівне)

15:30. «Оболонь Бровар-2» – «Полісся» (Житомир)

16:00. «Нива» (Тернопіль) – «Буковина» (Чернівці)

16:00. «Нива» (Вінниця) – «Поділля» (Хмельницький).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах